Mihanpostاقتصادیبرق

احداث نیروگاه‌های بادی در ارتفاعات کوه‌ها + جزئیات

به گزارش میهن پست – مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با تاکید بر اینکه افزایش قیمت برق و انرژی در کشور منجر به افزایش انگیزه بخش خصوصی برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر خواهد شد، از نصب یک نیروگاه جدید برق بادی در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج خبر داد.

یوسف آرمودلی در گفتگو با مهر با اشاره به برنامه‌ریزی به منظور طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی یک نیروگاه جدید برق بادی در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج، گفت: این نیروگاه برق بادی به زودی در این منطقه احداث خواهد شد.

مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با اعلام اینکه هم اکنون ایستگاه باد سنجی به منظور بررسی و مطالعه وضعیت وزش باد در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج نصب شده است، تصریح کرد: در صورت کسب نتایج لازم از این مطالعات توربین بادی با ظرفیت ۶۶۰ کیلووات در منطقه نصب خواهد شد.

این مقام مسئول افزود: شرط لازم برای ایجاد توربین بادی در هر منطقه وزش باد با سرعت بیش از پنج متر برثانیه است که به احتمال زیاد این امکان در دامنه کوه آبیدر فراهم است و در آینده نزدیک شاهد نصب توربین در این منطقه خواهیم بود.

آرمودلی با بیان اینکه در برخی از مناطق آموزشی و واحدهای دانشگاهی سنندج پتانسیل خوبی برای نصب توربین بادی وجود دارد و باید در این مناطق نیز ایستگاه های باد سنجی نصب شود، اظهار داشت: از سال گذشته در منطقه زرینه اوباتو هم ایستگاه باد سنجی نصب شده است و مطالعات برروی وضعیت باد منطقه در جریان است.

وی قیمت پائین برق مصرفی را از عوامل اصلی عدم استقبال لازم از انرژی های تجدید پذیر دانست و تاکید کرد: افزایش قیمت حامل های انرژی به ویژه برق در سال‌های آینده ناگزیر خواهد بود و از این رو سرمایه گذاری در زمینه انرژی های نو در آینده نزدیک بسیار سود ده خواهد بود.

مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران با اشاره به اینکه برق با قیمت کیلوواتی ۴۶۰ تومان از تولید کنندگان خریداری خواهد شد بیان کرد: برای توسعه انرژی های نو نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی داریم و دولت به تنهایی با نصب چند توربین نمی تواند در این زمینه موفق عمل کند و سرمایه گذاران مطمئن باشند با تغییر تعرفه ها و افزایش قیمت انرژی این صنعت بسیار سود ده خواهد بود.

این مقام مسئول از استان کردستان به عنوان یکی از قطب های تولید برق بادی در کشور یاد کرد و خاطرنشان ساخت: یکی از دلایل عدم استقبال مردم از انرژی های نو عدم اطمینان به دانش فنی و تخصص و نیز خدمات پس از فروش است و بر این اساس از وزارت آموزش و پرورش، مراکز فنی حرفه ای و دانشگاهها در خواست می‌شود که در زمینه پرورش متخصصان برق خورشیدی و بادی با صنعت برق همکاری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا