به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈمجتبی عامریˈ روز یکشنبه در نشست هماهنگی برنامه غنی سازی اوقات فراغت جوانان، اظهار داشت: این پایگاه ها سال گذشته با داشتن سه هزارو 84 نفر عوامل اجرایی موفق به تحت پوشش قرار دادن بیش از 429 هزار نفر از دختران و پسران استان یعنی 63 درصد جمعیت جوان هرمزگان شدند.
عامری با اشاره به اهمیت برنامه ریزی برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، تاکید کرد:باید برنامه های اوقات فراغت به گونه ای باشد که جوانان و نوجوانان را به سوی خود جذب کند.
وی با بیان اینکه اوقات فراغت جوانان دریچه ای برای ورود نوآوری های فرهنگی به جامعه می باشد، افزود: برنامه های اوقات فراغت جوانان باید با توجه به نیاز جوانان و جامعه اجرا شود تا بازخورد خوبی در جامعه داشته باشد.
عامری تاکید کرد: اوقات فراغت نیازمند برنامه ریزی، انسجام و خلاقیت است و انتظار می رود دستگاه های مرتبط بتوانند با استفاده از ظرفیت های موجود زمینه رفاه جوانان را در استان فراهم کنند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان با اشاره به اینکه باید در برنامه های اوقات فراغت جوانان، کیفیت، خلاقیت و نوآوری مورد توجه قرار گیرد، گفت: برنامه های اوقات فراغت جوانان با رویکرد تقویت هویت دینی و فرهنگی تدوین شود.ک/3
7198/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir