آثار تاریخی

دستور پخت کته با ماهی سالمون + عكس

مواد لازم برای 4 نفر :

 _ ماهی سالمون 4 قطعه

_ رز ماری یک شاخه کوچک

_ ادویه مخلوط ( نمک  ، زردچوبه ،فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زنجبیل ، زیره ، تخم گشنیز و دارچین و … سبزیجات خشک معطر )

_ برنج چهار لیوان پلوبز

_ روغن زیتون برای برنج

_ آب برای کته  5 لیوان پلوپز

دستور پخت کته با ماهی سالمون
دستور پخت کته با ماهی سالمون

طرز تهیه :

برنج را شسته و آب به مقدار لازم روی آن بریزید و نمک اضافه کنید و دو ساعت خیس خورده و در پلوپز بریزید و یا روی گاز گذاشته بعد از اینکه آبش تبخیر شد . کف قابلمه را روغن ریخته و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دورش را جمع کنید و روی حرارت ملایم دم بیندازید.( روش مفصل طبخ کته را قبلا برایتان توضیح داده بودم )

ماهی سالمون  ارزش غذایی فراوانی  دارد که با وجود  چربی امگا 3  حیف است که در غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست ندارند .مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت  ،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا 3 بوده و دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز

منبع:ashpazierangin

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا