گوناگون

دفع خطر سرطان کلیه با ۴ تا گوجه فرنگی

images 25 دفع خطر سرطان کلیه با 4 تا گوجه فرنگی

طبق اخرین تحقیقات متخصصان سلامت  :زنانی که در رژیم‌ غذایی خود گوجه فرنگی مصرف می‌کنند در مقایسه با سایر زنان ۴۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان کلیه هستند.

  طبق بررسی‌های انجام شده زنانی که از گوجه فرنگی یا دیگر میوه‌ها و سبزیجات حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان موسوم به «لیکوپن» مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان کلیه هستند.

«وون جین هو»، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه اوهایو گفت: در این آزمایش‌ میزان لیکوپن موجود در رژیم غذایی زنانی که از بیشترین مقدار این آنتی‌اکسیدان مصرف کرده بودند برابر با خوردن چهار گوجه فرنگی در روز بود.در این بررسی متخصصان به مطالعه روی نزدیک به ۹۲ هزار زن در دوره پس از یائسگی پرداختند. همچنین میزان ریزمغذی‌های مصرفی این زنان از جمله لیکوپن براساس اطلاعات جمع‌آوری شده از پرسشنامه‌ها بررسی شد. حین انجام این مطالعه در ۳۸۳ زن سرطان کلیه تشخیص داده شد. همچنین نتایج به دست آمده نشان داد تنها مصرف لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان کلیه مرتبط است.

این مطالعات تایید کرد زنانی که در رژیم‌ غذایی خود میزان بالایی لیکوپن مصرف می‌کنند در مقایسه با سایر زنان ۴۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به این سرطان هستند. تامین لیکوپن مورد نیاز بدن نه تنها با مصرف گوجه فرنگی بلکه از طریق مصرف سس گوجه فرنگی و دیگر میوه‌های حاوی این آنتی‌اکسیدان از جمله هندوانه گریپ فروت و پاپایا امکان‌پذیر است. رنگ قرمز این میوه‌ها به دلیل وجود لیکوپن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا