ˈفائزه علیزادهˈ روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در روزه بی سحری کمبود بیش از حد انرژی موجب استفاده بدن از منابع چربی می شود که در اثر سوخت ناقص چربی ها، ترکیبات ستونی در بدن ایجاد می شود که این ترکیبات منجر به ایجاد بوی بد دهان، سردرد و دردهای عضلانی می گردد.
وی با بیان اینکه صرف سحری برای همه روزه داران به ویژه نوجوانان در حال رشد ضروری بوده، بیان داشت: تغذیه در ماه رمضان به صورت وعده های تقسیم شده شامل افطار، شام، پس از شام و سحر می باشد و حذف هر یک از این وعده ها اشتباه است.
علیزاده با تاکید بر پرهیز از پرخوری در هر کدام از وعده ها توسط روزه داران، بیان داشت: وعده سحری در ماه رمضان را باید با وعده نهار در یک روز عادی مشابه دانست.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: آب جوش، شیر گرم، نان و پنیر و سبزی ، خرما و یک آش یا سوپ خیلی سبک می تواند یک وعده افطاری مناسب باشد و به فاصله نیم تا دو ساعت پس از افطار هم می توان یک شام مختصر و سبک صرف کرد.ک/3
7198/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
newsroom@irna.ir