به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان .، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی
سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نقش مصرف فرآوردههای پروتئینی سالم از جمله ماهی
در تامین سلامت افراد جامعه و از طرفی به دلیل فسادپذیری سریع اینگونه فرآوردهها،
طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف تامین بهداشت و سلامت آبزیان در استان به اجراء در آمده
است.
روح الله زاهدی افزود: بدین منظور کمیتههای جداگانهای در حوزههای
صید، تکثیر، پرورش و نهایتاً توزیع و عرضه فرآوردههای آبزیان تشکیل و راهکارهای لازم
مبتنی بر اصول علمی و ضوابط بهداشتی دامپزشکی
در خصوص اجرای بهینه طرح فوق در کارگروههای مشترک ارائه و تدبیر شود.
چگونگی اجرای بهینه این
طرح در کارگروه مشترک بین اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان و اداره کل شیلات سیستان
با حضور سرپرست اداره کل دامپزشکی و مدیر کل شیلات سیستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
AR-SA
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام //س