گوناگون

انار، درمان ميوه اي پارکينسون

سلامت نیوز: محققان انگليسي دريافته اند که ترکيب موجود در انار، روند پيشرفت بيماري آلزايمر و پارکينسون را کند مي کند.

به گزارش روزنامه خراسان به نقل از سايت «MSN»، اين ترکيب به نام «پوني کالاجين» که نوعي پلي فنول است، علاوه به کاهش علايم آلزايمر، التهاب آرتريت روماتوئيد و بيماري پارکينسون را نيز کاهش مي دهد. محققان پس از ۲ سال تحقيق روي اين ترکيب مي گويند اگر چه آلزايمر درمان ندارد اما «پوني کالاجين» مي تواند با جلوگيري از التهاب سلول هاي مغز، مانع از کند شدن رشد آن ها شود.

اين التهاب منجر به از بين رفتن سلول هاي مغز بيشتري مي شود و به طور تدريجي علايم آلزايمر را بدتر مي کند. مصرف منظم انار در پيش گيري از التهاب بسيار موثر است. محققان مصرف آب انار را که ۱۰۰ درصد آن از ميوه تهيه شده است، توصيه مي کنند زيرا حاوي 3.4 درصد پوني کالاجين است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا