بسیاری از خانمهاي حامله، از تهوع و استفراغ شديد در رنجند. در طب سنتي باور بر اين است که بوجود آمدن تهوع و استفراغ به علت ناتوانی معده، بالا بودن رطوبت معده، ضعيف بودن هضم،
ناتوانی کبد يا روانه شدن حجم بالايي از مواد زائد به سمت معده، اتفاق ميافتد. در اين صورت، ميتوان گوشت کبک و بلدرچين را در رژيم غذايي خانمهاي باردار قرار داد تا تهوع بارداري کمتر شود. از طرف ديگر، جنين به غذاي لطيف و خون کافي براي رشد مناسب احتياج دارد، بنابراين قرار دادن حجم مناسبي از گوشت بلدرچين در برنامه غذايي يک خانم باردار ميتواند به سلامت و رشد بهتر جنين کمک کند. باز هم در مورد گوشتهاي لطيفي مانند گوشت کبک و بلدرچين به سردي و گرمي آنها چندان توجه نميشود و بيشتر بهخاطر لطيف بودنشان، توصيه ميکنيم افرادي که معده ضعيفي دارند، خانمهاي باردار، سالمندان يا بيماراني که دوره نقاهت را ميگذرانند، آنها را در برنامه غذايي خود بگنجانند.
منبع-http://salamatiran.ir
نوشته های مرتبط :
- اگر نمی توانید گوشت بخورید بخوانید
- گوشت بوقلمون برای چه افرادی فایده دارد
- تحقیقات جدید درباره سرطان زا بودن گوشت قرمز
- بررسی مزایا و معایب گوشت پرندگان مختلف
- گوشت چرخ کرده را چگونه انتخاب کنیم
- بدون مراجعه به پزشک از کجا بدانیم حامله ایم
- هر آنچه درمورد فواید و مضرات گوشت قرمز باید بدانید
- حامله هستید؟ تغییراتی که اکنون لازمست در برنامه غذایی بدهید
- مضرات خوردن گوشت حیوانات وحشی
- چگونه فرزندمان را به خوردن گوشت و مرغ تشویق کنیم؟
- آیا سویا می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد
- خوردن جعفری را از یاد نبرید ، چون …
- بررسی پنج نوع گوشت از نظر خاصیت و معایب
- قابل توجه کسانیکه گوشت نمی خورند
- همه چیز درمورد گوشت های ضد سرطان
- لزوم وجود گوشت در رژیم غذایی از دیدگاه متخصصان تغذیه
- برای خانمهای حامله به چه دلیل خوردن موز بسیار توصیه می شود؟
- پس از اینکه ازدواج کردیم چه مدت بعد حامله می شویم؟
- چرا نباید گوشت را به صورت کبابی بخوریم
- نسخه پاییزی برای خانمهای حامله