Mihanpostآشپزيپیشنهاد سردبیر

درست کردن پاستیل سالم و خوشمزه با آسانترین روش در خانه

درست کردن پاستیل در خانه کار چندان سختی نیست. تنها کافیست که وسایل مورد نیاز را تهیه کنید و دست به کار شوید. برای آشنایی با این آموزش با ما همراه شوید.

اگر از علاقمندان پر و پا قرص پاستیل هستید بد نیست بدانید که تهیه این خوراکی خوشمزه در خانه بسیار ساده است. در ادامه این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستیل خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستیل خانگی که در ادامه با شما در میان می گذاریم بسیار ساده است و طعم و مزه محصول نهایی شما حتی از پاستیل های تجاری درون فروشگاه ها نیز بهتر خواهد بود. برای تهیه پاستیل خانگی صرفا به دو نوع ژلاتین، آب و یک اسپری آشپزی نیاز دارید. برای طعم دهی به پاستیل ها نیز میتوانید از ژلاتین های طعم دار استفاده کنید و قالب مورد نیازتان هم در اغلب فروشگاه های قنادی با قیمت پایین پیدا می شود.

طرز تهیه پاستیل خانگی که در ادامه برایتان می گوییم ۲۰ عدد پاستیل به شما می دهد که بسته به ابعاد قالب و عمق آنها ممکن است کمی بیشتر یا کمتر هم بشود.

مواد مورد نیاز جهت تهیه پاستیل خانگی:

۶ بسته ۷ گرمی ژلاتین بدون طعم
یک بسته ژلاتین طعم دار (۸۵ گرمی)
یک دوم پیمانه آب

طرز تهیه پاستیل خانگی

ابتدا قالب پاستیل های خود را بشویید و کاملا خشک کنید و سپس لایه نازکی از روغن را با کمک اسپری به داخل قالب ها اسپری کنید. قالب ها را روی یک سینی فر قرار دهید.

درست کردن پاستیل

در ادامه ژلاتین بدون طعم، ژلاتین طعم دار و آب سرد را درون یک ماهیتابه کوچک با هم مخلوط کنید و تا زمانی که ورق های ژلاتین کاملا حل شوند به این کار ادامه دهید.

درست کردن پاستیل

تابه را روی اجاق با دمای متوسط بگذارید و به هم زدن ادامه دهید تا مایعی شفاف و یکدست شکل بگیرد.

درست کردن پاستیل

تابه را از روی حرارت بردارید و به آرامی قالب های پاستیل را با آن پر کنید. سینی حاوی قالب ها را به آرامی به داخل یخچال انتقال دهید و اجازه دهید که مایع درون آن خودش را بگیرد و پاستیل خانگی شما آماده شود.

این پاستیل ها را هم میتوانید درون یخچال و هم درون دمای محیط برای چندین هفته نگهداری کنید.

نکاتی در تهیه پاستیل خانگی

می توانید برای تهیه پاستیل خانگی از قالب های پلی کربنات یا فلزی استفاده کنید
میتوانید از از قالب یخ هم برای این منظور استفاده کنید.
راهکار دیگر آن است که مایع پاستیل را با تابه درون یخچال قرار دهید و بعد از سفت شدن آن را با چاقو به صورت لوزی یا مربع برش بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا