Mihanpostاقتصادیحقوقی

توضیحات سفارت ایران در دانمارک درباره توقیف کشتی مرسک ؟

به گزارش میهن پست – شرکت حمل و نقل مرسک لاین که به نام مرسک معروف و  شناحته شده است ، شرکت خوشه‌ای دانمارکی است، که در سال ۱۹۰۴ توسط آرنولد پیتر مولر تاسیس شده و در عرصه‌های مختلف اقتصادی فعال‌ است  اما مشارکت عمده آن در زمینه‌های حمل‌ونقل و انرژی است.

شرکت مرسک بزرگترین شرکت حمل و نقل دریایی در جهان بوده و مرکز آن در کپنهاگ و دارای شعباتی در ۱۳۵ کشور جهان است این شرکت  شمار کارکنانش بیش از ۱۰۸٫۰۰۰ نفر می‌باشد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کپنهاک در خصوص توقیف کشتی «مرسک تیگرس» در آب‌های سرزمینی ایران اعلام کرد که این کشتی روز 8 اردیبهشت 94 بر اساس حکم دادگاه در ارتباط با بدهی به شرکت‌های ایرانی توقیف شده است.

در بیانیه سفارت ایران در دانمارک آمده است: کشتی متوقف‌شده، یک کشتی باربری تجاری متعلق به خطوط کشتیرانی «مرسک» است که روز 8 اردیبهشت 94 بر اساس حکم دادگاه در ارتباط با بدهی به شرکت‌های ایرانی توقیف شده است.

کشتی مرسک تیگرس
کشتی مرسک تیگرس

در این بیانیه همچنین تاکید شده است: دادرسی و پیگیری قضایی موضوع در طول چندین سال، مراحل عادی خود را طی کرده و در آن، طرفین دعوی در جلسات دادگاه حضور داشته و مدارک مورد نظر خود را ارائه و حتی تقاضای تجدیدنظر هم کرده‌اند که در نهایت در ماه مارس سال جاری میلادی حکم نهایی علیه شرکت مرسک صادر شده و سفارت دانمارک در تهران نیز در جریان این پرونده قرار داشته است. ضمنا کشتی در آب‌های سرزمینی ایران توقیف و به بندرعباس هدایت شده و اقدام مقامات ایرانی بر اساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و بر طبق قانون و عرف بین‌الملل صورت گرفته است. طبیعی است که کشتی بعد از حل و فصل بدهی توسط خطوط کشتیرانی مرسک، آزاد و اجازه حرکت به سوی مقصد نهایی به آن داده خواهد شد.

در ادامه این بیانیه با اعلام اینکه خدمه کشتی مذکور همگی سالم هستند و از آنان به خوبی مراقبت می‌شود و هیچگونه محدودیتی در ارتباط با دسترسی کنسولی به خدمه وجود ندارد، آمده است: طبق اطلاعات واصله، تماس بین مالکان کشتی و شاکیان برای حل موضوع برقرار شده است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانمارک همچنین تاکید کرده است که هیچگونه ملاحظات سیاسی و امنیتی در این قضیه دخیل نبوده و توقیف کشتی صرفا یک موضوع حقوقی و براساس اجرای یک حکم قضایی بوده که در نتیجه یک اختلاف تجاری بین دو شرکت خصوصی صادر شده است.

منبع : ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا