گوناگون

علف های هرز عاملی برای بروز مشکلات بهداشتی در مصرف محصولات کشاورزی

2333992 926

سعید سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عمق نفوذ ریشه و سطح جذب آب و مواد معدنی در علف های هرز بیشتر است.

وی تشریح کرد: علف های هرز آب بیشتری برای رشد خود نیاز داشته و در این مورد در رقابت با گیاهان زراعی، تولید محصول را محدود می نمایند.

سلیمانی ادامه داد: هر ساله علف های هرز از نظر کمّی و کیفی خسارات زیادی به محصولات کشاورزی وارد می کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز در خاک های فقیر و غیرحاصلخیز غالب شده و با افزودن کودهای آلی و معدنی می توان قدرت گیاهان زراعی را در جلوگیری از رشد و نمو علف های هرز افزایش داد.

وی اظهار داشت: کارشناسان رفت و آمد انسان و حیوان و ماشین آلات کشاورزی در مزارع، استفاده از کودهای دامی تازه و آلودگی بذور زراعی، علوفه و کاه به بذر علف های هرز را در انتشارعلف های هرز دایمی تاثیرگذار می دانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا