Mihanpostآشپزيپیشنهاد سردبیرگردشگری

غذاهای سنتی چینی از نودل گرفته تا خورشت های لذیذ

برای آشنایی با غذاهای سنتی چینی در این مطلب از میهن پست با ما همراه شوید. غذایی از توفوها گرفته تا گوشت کبابی در ادامه به شما کاربران عزیز معرفی خواهد شد.

اغلب ما زمانی که حرف از غذاهای چینی میشه، یاد غذاهای عجیب و غریبی که در این کشور طبخ می شود می افتیم و به طور کلی از خوردن غذای چینی منصرف می شویم؛ در کنار این عده ای هم هستند که غذاهای چینی را فقط محدود به نودل سرخ شده می دانند که این کاملا نادرست است. اما ما در این مطلب می خواهیم نظر شما را به طور کلی نسبت به غذاهای چینی تغییر دهیم به طوری که شاید بعد از خواندن این مطلب تصمیم گرفتید یکی از این غذاها را برای خودتان بپذرید.

رشته گوشت | Beef Noodles

شما می توانید در تمام رستوران های این کشور رشته گوشت از غذاهای سنتی چینی را پیدا کنید. باید بدانید که هر رستوران بروید ممکن است این غذا به شکل مختلفی پخته شود. اما نوع معمول آن به این صورت است که روی رشته‌ها را با گوشت گاو چرخ‌شده و سبزیجات گوناگون پر می‌کنند.

 

خورشت گوشت گوسفند | Mutton Stew

یکی دیگر از غذاهای سنتی چینی که طرفداران زیادی هم دارد خورشت گوشت گوسفند است. این غذا در شهر شیان طبخ می شود و برای پختش از گوشت های دیگر هم گاهی استفاده می کنند. در این غذا به جای رشته از نان فطیر خرد شده استفاده می کنند، علاوه بر این از ادویه های مختلفی به منظور این که طعم خوبی به غذاها داده شود نیز به کار برده می شود. این غذا با سس فلفل قرمز یا ترشی سیر سرو می‌شود.

غذاهای سنتی چینی

 پاستا اسفناج | Spinach Noodles

ترکیب پاستا اسفناج یکی از غذاهای سنتی چینی است که در شهر شیان معروف است. هر کدام از رستوران هایی که در این شهر غذای ترکیبی پاستا اسفناج را طبخ می کنند روش های خاص خودشان را برای این غذا دارند. رشته هایی که در این غذا ریخته می شود از اسفناج درست می شوند و روی آن را با موادی نظیر سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، فلفل و گوشت گاو پر می کنند. سس قرمز تندی که روی آن میر ریزند هم شبیه سس گوجه است، البته این مواد اجباری نیست؛ پس جای تعجب نیست که اگر جایی دیدید این مواد را نریخته اند بخواهید ایراد بگیرید.

غذاهای سنتی چینی

توفو مخلوط با آلوئه ورا آناناس | Cold Mixed Tofu and Pineapple Aloe Vera

یکی دیگر از غذاهای سنتی چین که بسیار هم طرفدار دارد، توفو مخلوط با آلوئه ورا آناناس است. این غذا از یک توفوی بزرگ که آن را داخل سسی قرار می دهند نیز تشکیل شده است. این سس خودش ترکیبی از فلفل، روغن، کنجد و ادویه جات دیگر می باشد و رویش را با سبزیجات سبز رنگ پر می کنند. به طور کلی ترکیبی خوشمزه ای می شود. آلوئه ورا و آناناس را هم در ظرف دیگری می ریزند و این مخلوط در کنار هم ترکیب هیجان انگیزی را تشکیل می دهد.

غذاهای سنتی چینی

گوشت باربیکیو

یکی از شناخته شده ترین و جذاب ترین غذاهای گوشتی که در بین عموم مردم رواج دارد گوشت باربیکیو است. این غذا که یکی از غذاهای سنتی چین به حساب می آید در رستوران های مختلف کشور چین بسیار رواج دارد. گوشت های باربیکو انواع مختلفی دارند، برای مثال می توان از گوشت گاو، گوسفند یا مرغ هم نیز استفاده کنید.

غذاهای سنتی چینی

ماشی سرخ شده | Fried Mashi

شما در هر کجای دنیا که بروید می توانید برنج یا رشته سرخ را پیدا کنید. اما ماشی سرخ شده کمی با بقیه فرق دارد، این غذا که شبیه به نوکی ایتالیایی است یک مقدار مزه ی شیرینی می دهد. سبزیجات تردی که داخل آن می ریزند و در کنار ماشی های نرم آن ترکیب خوشمزه ای را به وجود می آوردند.

غذاهای سنتی چینی

توفو بدبو | Stinky Tofu

همانطور که از اسم این غذا پیداست بوی بدی دارد؛ توفوی بدبو یکی از غذاهای سنتی چین است که برای خوشمزه کردن آن انواع و اقسام ادویه ها را به آن اضافه می کنند تا در نهایت مزه خوبی بگیرد. پیشنهادی برای امتحان کردن آن نداریم.

سبزیجات سرد

یک ترکیب سالم دیگر از غذاهای سنتی چین که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید، سبزیجات سرد است. این غذای سالم ترکیبی از توفو، بادام زمینی و سبزیجات گوناگون که جمله کلم، خیار، لوبیا سبز و ریشته «لوتوس» یا همان نیلوفر آبی نیز درست می شود و آن را با سس یا چاشنی «ماریناد» سرو می شود. لازم به ذکر است که بگوییم ممکن است بنابه سلیقه سرآشپز رستوران های مختلف ترکیبات این غذاها فرق داشته باشید.

غذاهای سنتی چینی

دامپلینگ | Dumpling

غذای دیگری به نام دامپلینگ وجود دارد که در لیست غذاهای سنتی چین قرار دارد. این غذا طرفداران زیادی دارد و برای پخت این غذا، خمیر آن را با موادی مثل گوشت و سبزیجات پر می کنند و به صورت بخارپز یا سرخ شده سرو می شود. مردم محلی غذای دامپلینگ را قبل از خوردن در سرکه ی سیاه و سس فلفل قرمز فرو می کنند تا خوشمزگی آن دو برابر باشد.

غذاهای سنتی چینی

بادمجان شیرین و ترش | Cold Vegetable Dish

برای کسانی که بادمجان دوست ندارند یک مژده بی نظیر داریم! یک غذای چینی به نام بادمجان شیرین و ترش وجود دارد تا نظرتان عوض شود. بیشتر مزه ای شیرین و شبیه به گوشت دارد تا سبزیجات برای پخت این غذا، تکه های بادمجان را درون یک کاسه می ریزند و می توانید آن را با سس فلفل و ماهی میل کنید.

غذاهای سنتی چینی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا