Mihanpostپیشنهاد سردبیرسینما

معرفی بهترین فیلم های سینمایی که حالتان را خوب می کنند

بهترین فیلم های سینمایی ایرانی که لزوما طنز نیستند اما می توانند برای چند ساعت حال شما را خوب کنند و موثر باشند را معرفی خواهیم کرد. در ادامه با میهن پست همراه می شوید.

فهرستی که شامل چند فیلم حال خوب کُن ایرانی‌ست، این‌ها البته لزوما طنز نیستند، اما جلوه‌های انسانی مشترکی دارند که لحظات خوبی برای شما می‌سازد، البته اگر تا حالا تماشایشان نکرده باشید.

نهنگ عنبر
یکی از بهترین فیلم های سینمایی حال خوب کن نهنگ عنبر است. «سامان مقدم» اولین تجربه سینمایی خود را با دستیار کارگردانی «مسعود کیمیایی» در فیلم «ردپای گرگ» بدست آورد تا اینکه در سال ۱۳۷۷ اولین فیلم بلند خود به نام «سیاوش» را کارگردانی کرد که با استقبال مناسبی مواجه شد. مقدم در سال‌های بعد آثار موفقی از جمله فیلم پرفروش «مکس» را کارگردانی کرد که با استقبال بسیار خوب تماشاگران همراه بود. داستان فیلم نهنگ عنبر در دهه شصت می‌گذرد. سال‌های بعد از انقلاب «ارژنگ صنوبر» با بازی «رضا عطاران» عاشق رویا می‌شود. اما رویا سودای سفر به خارج از کشور را دارد و ارژنگ را تنها می‌گذارد. نهنگ عنبر از آن دست فیلم‌هایی است که مخاطب را می‌خنداند و حالش را خوب می‌کند.
بی خود و بی جهت
کاهانی در سال ۱۳۸۷ فیلم تحسین شده «بیست» را با انبوهی از ستارگان سینما روانه سینما‌ها کرد که مورد استقبال مردم و منتقدین قرار گرفت. بی خود و بی جهت از آن فیلم‌هایی است که کمدی‌اش در رابطه آدم‌ها با هم شکل می‌گیرد و در نهایت قرار نیست به جای خاصی برسد. رضا عطاران در «بی خود و بی جهت» در نقش محسن، شمایلی از یک مرد ولنگار بی مسئولیت ارائه داد. در هر سکانسی که عطاران بازی می‌کند، آن قدر حضور قدرتمند و راحتی دارد که صحنه را برای خود می‌کند. این فیلم داستان مشکل دو زوج است که باید وسایل خانه خود را جا به جا کنند تا آماده مراسم عروسی یکی از این دو زوج شوند.
جهان با من برقص
نخستین فیلم سینمایی «سروش صحت» در مقام کارگردان با طنز خاص، مرگ را روایت می‌کند. دوستان جهانگیر برای آخرین تولد او دور هم جمع شده‌اند. این موقعیت موجب می‌شود آن‌ها درباره زندگی و خودشان فکر کنند. با وجود کم و کسری‌هایش، فیلم «جهان با من برقص» اثر قابل تاملی است، زیرا فیلمساز جهان خودش را ساخته است. «جهان با من برقص» فیلمی گرم و دلنشین است به همراه فضاسازی جذاب و ریتم خوب و بازی‌های قابل قبول که ارزش چندبار دیدن را هم دارد.
بنفشه آفریقایی
«بنفشه آفریقایی» دومین فیلم مونا زندی حقیقی، فیلم تاثیرگذار و پر از حس ناب زندگی است. فیلم، داستان زنی میانسال را روایت می‌کند که همراه با همسر دوم خود مشغول زندگی است. اما وقتی‌که متوجه می‌شود همسر سابقش در آسایشگاه تنها مانده و وضع خوبی ندارد، از سر انسانیت تصمیم می‌گیرد که او را به خانه‌اش بیاورد و از او نگهداری کند. موسیقی دلنشین «پیمان یزدانیان» در کنار بازی‌های درخشان و باورپذیر از نقاط قوت فیلم است. «بنفشه آفریقایی» روایت گر فداکاری، عشق و اخلاق است.
ایتالیا ایتالیا
یکی دیگر از بهترین فیلم های سینمایی حال خوب کن ایتالیا ایتالیا است. نخستین فیلم «کاوه صباغ زاده» فیلم متفاوت و خوش آب و رنگ درباره‌ی عشق، جدایی و زندگی است. «ایتالیا ایتالیا» داستانِ جوانی است به اسم «نادر» که عاشق ایتالیاست. او در دانشگاه ادبیات ایتالیایی خوانده و رویایش این است که برود ایتالیا زندگی کند؛ تا اینکه به صورت اتّفاقی برای بازی در یک سکانس به یک پروژه‌ی سینمایی معرّفی می‌شود که دستیار کارگردانش «برفا» است؛ و این شروع رابطه‌ی این دو نفر می‌باشد. رابطه‌ای که نهایتاً به عشق و ازدواج منجر می‌شود و بعد، زوال آغاز می‌گردد. این فیلم با حال و هوای متفاوت و سرگرم کننده حال هر بیننده‌ای را خوب می‌کند.
قصر شیرین
فیلم جاده‌ای «قصر شیرین» آخرین اثر رضا میرکریمی درباره پدری است که پس از مرگ همسرش که مدت‌هاست جدا از هم زندگی می‌کنند، باید دو فرزندش سارا و علی را با ماشین به عمه‌شان برساند. بازی خوب بهداد و بازی‌های به‌شدت درخشان دو کودک اصلی، توانسته به خوبی حفره‌های خالی میان یک رابطه پدرفرزندی را نمایان کند. «قصر شیرین» اگرچه با ضعف‌هایی در فیلمنامه مواجه هست، اما روی هم رفته اثری گرم و قابل تماشا به شمار می‌رود که مخاطب را پس نمی‌زند.
خوابم می‌آد
«رضا امیدوار» یک معلم بسیار خوش قلب و مهربان است که به دلیل اینکه شاگردانش وی را آزار می‌دهند و او هم سعی می‌کرده از حق طبیعی اش برای دفاع استفاده کند، از کار بی کار می‌شود و تصمیم می‌گیرد با تدریس خصوصی زندگی اش را بگذراند. اما .. تمام زندگی رضا امیدوار که دست بر قضا هیچ امیدی به زندگی پیش روی خود ندارد، بر اساس سوءتفاهم ایجاد شده است. داستان فیلم را می‌توان یک اقتباس از فیلم «پول‌ها رو بردار و فرار کن» ساخته «وودی آلن» دانست. خوابم می‌آد فیلمی که تنهایی و انزوای یک شخصیت ساده و خوش‌دل در جامعه‌ای درگیر مناسبات پیچیده‌ی مادی را روایت می‌کند.
سرخپوست
فیلم «سرخپوست» دومین ساخته نیما جاویدی است. «سرخ پوست» روایت زندانی قدیمی در جنوب ایران در سال ۱۳۴۷ که به‌دلیل مجاورت با فرودگاه تازه تأسیس شهر در حال تخلیه است. رئیس زندان سرگرد نعمت جاهد به همراه مأمورانش مشغول انتقال زندانیان به زندان جدید هستند تا اینکه… «سرخپوست»، از اولین سکانسش، پرکشش و جذاب و پایانی بسیار تآثیرگذار، دارد. «سرخپوست» فیلمی قصه‌گو و پر تعلیق است و با ریتم پرشتاب هر جنس تماشاگر را از دیدنش راضی می‌کند.
بمب؛ یک عاشقانه
«بمب؛ یک عاشقانه» دومین فیلم «پیمان معادی» است. «بمب؛ یک عاشقانه» روایت میترا  و ایرج است که چند روزی است قهر کرده‌اند و باهم صحبت نمی‌کنند. میترا و ایرج آن‌چنان در سکوت مشترکشان فرورفته‌اند که حتی زمان بمباران نیز به همراه سایر همسایه‌هایشان راهی زیرزمین و پناهگاه نمی‌شوند و.. «بمب؛ یک عاشقانه» درامی با حال و هوای تلخ و شیرین دهه شصت که کمی کمدی موفق در آن نهفته است.
ورود آقایان ممنوع
معلم شیمی مدرسه‌ی دخترانه‌ای زایمان می‌کند و خانم «بیتا دارابی» به عنوان مدیره‌ی سختگیر این مدرسه مجبور است یک معلم مرد را برای آموزش چهار دختر به مدرسه‌اش راه دهد، در حالی که پای هیچ معلم مردی تا کنون به این مدرسه باز نشده است. «ورود آقایان ممنوع» یک فیلم کمدی رمانتیک عام‌پسند است بی‌آنکه سازندگانش ادعایی داشته باشند، داستانی را برای تماشاگر روایت می‌کند که تقریباً تمامی عناصر سینمایی مورد توجه مخاطب را در خود دارد. شوخی‌های فیلم اگرچه جنس آشنایی دارد، اما شیوه پرداخت آن‌ها تازه و ابتکاری است. «ورود آقایان ممنوع» فیلمی سرگرم کننده است که به راحتی می‌تواند لبخند را به گوشه لبانتان اضافه بیاورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا