گوناگون

نامگذاری سال‌ها توسط رهبری برکات زیادی دارد/ برنامه‌سازی با اولویت اقتصاد و فرهنگ

محمدحسین صوفی معاون ضرغامی در امور صدا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویکرد رادیو نسبت به شعار سال اظهار کرد: هر سال مقام معظم رهبری نامی را برای سال انتخاب می‌کنند که برکات فراوانی برای کشور و دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد. چند سالی است توجه ایشان روی مباحث اقتصادی است و با توجه به حساسیتی هم که در حوزه فرهنگ ایجاد شد، امسال توجه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ داشته‌اند که با نامگذاری سال به نام «فرهنگ و اقتصاد با مدیریت جهادی و عزم ملی» خود را نشان می‌دهد.

عزم رادیو برای برنامه‌سازی جدی در دو حوزه فرهنگ و اقتصاد

وی ادامه داد: از ابتدای سال رسانه ملی و به ویژه رادیو در این عرصه فعال شده‌اند و شبکه‌های گوناگون تدارکات لازم را دیده‌اند. سیاست‌ها، خط مشی و اصول نیز به شبکه‌های گوناگون ابلاغ داشته است و اکنون ما در دو حوزه فرهنگ و اقتصاد مشغول برنامه‌سازی هستیم.

معاون صدا تصریح کرد: طبیعتا این برنامه‌ها نه تنها تا پایان سال بلکه در آینده هم ادامه خواهند داشت. این برنامه‌ها در دو بخش است؛ یک بخش تولید برنامه‌های فرهنگی و اقتصادمحور در شبکه‌های گوناگون رادیویی به ویژه شبکه‌های عمومی مثل ایران، جوان، فرهنگ، اقتصاد و… بخش دیگر هم انعکاس فعالیت نهادها و سازمانهای مسئول.

نقد و انعکاس فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری و وزارت ارشاد

صوفی تأکید کرد: مثلا ما در حوزه اقتصاد نسبت به انعکاس فعالیت‌های وزارتخانه‌هایی مثل وزارت اقتصاد، صنعت، معدن، بانک مرکزی یا در حوزه فرهنگ عملکرد سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و… اقدام می‌کنیم.

وی یادآور شد: بنابراین من از فرصت استفاده می‌کنم و از همه دست اندرکاران حوزه اقتصاد و فرهنگ و نهادهای مربوطه درخواست می‌کنم برنامه‌ها، سیاست‌ها و عملکرد خودشان را به شبکه‌های مختلف رادیویی بدهند تا ما بتوانیم در کمترین زمان اطلاع رسانی کنیم.

تعامل بیشتر با مراکز علمی در جشنواره امسال رادیو

معاون صدا همچنین با اشاره به سیزدهمین جشنواره رادیو، با بیان اینکه هر سالی که می‌گذرد جشنواره صدا بهتر از سال‌‌های پیشین برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزاری جشنواره در تهران توانایی استفاده از اساتید بسیاری را در کارگاه‌های بخش جنبی به ما می‌دهد. شرکت کنندگان و پژوهشگران، صاحبان مقاله‌ها و آثار در جشنواره حضور پیدا می‌کنند و یکی از محصولات جشنواره امسال، تعامل بیشتر برگزار کنندگان جشنواره با مراکز علمی و دانشجویی است.

صوفی خاطرنشان کرد: جشنواره بین المللی و اجلاس جهانی صدا با توجه به جایگاه ویژه و ممتاز جمهوری اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است به ویژه که امسال هفتاد و چهارمین سال راه‌اندازی رادیو را در کشور آغاز خواهیم کرد و سیزدهمین جشنواره بین المللی و پنجمین اجلاس را خواهیم داشت. از طریق ایمیل، دفاتر صدا و سیما در کشورهای مختلف و کشورهای اسلامی، رایزن‌های فرهنگی، سفارتخانه‌ها، ABU و اتحادیه رادیو تلویزیون‌های کشورهای اسلامی، رادیوهای جهان را از برگزاری اجلاس مطلع کردیم.

جشنواره رادیو فرصتی برای ارائه دیدگاه‌های رسانه‌ای و فرهنگی ایران

وی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه کشورهای مختلفی در جشنواره حضور دارند و این یک نقطه قوت و مزیتی برای جمهوری اسلامی ایران است. در این ایام که دنیا در التهاب به سر می‌برد، شرایط اجتماعی و سیاسی در حال تغییر است و در منطقه تحولاتی رخ می‌دهد برگزاری این جشنواره فرصتی برای ارائه دیدگاه‌های رسانه‌ای و فرهنگی جهوری اسلامی ایران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا