Mihanpostآشپزيپیشنهاد سردبیرعمومی

نگهداری از آلبالو و گیلاس به مدت بسیار طولانی

نگهداری از آلبالو و گیلاس و میل کردن آنها در فصل زمستان تجربه جذابی خواهد بود. در این مطلب از میهن پست روشی را برای اینکار به شما آموزش خواهیم داد. در ادامه با ما همراه شوید.

فصل آلبالو و گیلاس مدتی است از راه رسیده است. چه بخواهید از آلبالو و گیلاس در انواع کیک یا پلو استفاده کنید یا آنها را برای تزیین روی دسر و بستنی بگذارید، یادتان باشد که این میوه های خوشمزه به ما یادآور می شوند که این روزهای گرم، تنبل و شیرین تابستانی پایانی ندارند. نه تنها آلبالو و گیلاس میوه هایی ترش و شیرین و خوشمزه اند بلکه فواید زیادی برای سلامت شما دارند. در این مطلب روزیاتو، با روش نگهداری از گیلاس و آلبالو به مدت طولانی در یخچال آشنا خواهید شد.

آلبالو و گیلاس مملو از ویتامین، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است و اغلب به آن ابرغذا هم می گویند. هیچ چیز مثل یک پیاله ای که پر از این میوه های تازه باشد مفرح و سلامت بخش نیست. اما شما می توانید کاری کنید که طعم خوش روزهای تابستانی مدت های بیشتری در خانه شما بماند؛ البته، اگر بلد باشید چطور این مرواریدهای قرمز و آبدار را نگهداری کنید.

نگهداری از آلبالو

چیزهایی که لازم دارید:

۶ تا ۷ پیمانه نیم لیتری گیلاس یا آلبالو
هسته گیر گیلاس یا آلبالو
۴ پیمانه آب
۲ پیمانه شکر
۵ تا ۶ قوطی مربا
۵ تا ۶ درب دو تکه قوطی
کپسول بخار

نگهداری از آلبالو

مرحله اول:

آلبالو و گیلاس را در آب سرد بشویید. هسته و ساقه آن را جدا کنید.

نگهداری از آلبالو

نگهداری از آلبالو
مرحله دوم:

قوطی های مربای استریلیزه شده را با آلبالو و گیلاس های شسته شده و بدون هسته پر کنید.

نگهداری از آلبالو

نکته: برای استریلیزه کردن قوطی ها، آنها را در ماشین ظرفشویی با حرارت بالا بشویید. قوطی را تا زمانی که آماده استفاده می شوید، در ماشین ظرفشویی نگه دارید. اگر ماشین ظرفشویی ندارید، شما می توانید آنها را با دست در آب داغ و مایع ظرفشویی شسته و سپس به صورت برعکس روی قفسه بخارپز یا دیگ بخار قرار دهید. درب آنها را هم بگذارید. آب را جوش بیاورید و تا زمانی که شما داخل قوطی ها را پر کنید، بگذارید بخار قوطی ها را استریلیزه کند.

مرحله سوم:

با حل کردن دو پیمانه شکر و چهار پیمانه آب شربت ساده درست کنید. گرما روی متوسط تا بالا باشد تا زمانی که شکر حل شود و شربت داغ باشد.

نگهداری از آلبالو

نکته: اگر تصمیم دارید آلبالو و گیلاس های بیشتری را نگهداری کنید، تقریبا به یک پیمانه آب برای هر قوطی آلبالو و گیلاس نیاز دارید. شما باید یک شربت ساده با دو نسبت آب و یک نسبت شکر تهیه کنید. مثلا برای ۱۰ قوطی آلبالو، لازم است یک شربت ساده حاوی ۱۰ پیمانه آب و ۵ پیمانه شکر تهیه کنید.

نگهداری از آلبالو 1
مرحله چهارم:

قوطی ها را با آلبالو و گیلاس پر کنید؛ به اندازه ای که نیم اینچ یعنی حدود یک تا یک و نیم سانت از بالای قوطی خالی بماند. حاشیه قوطی را با یک پارچه تمیز، مرطوب و داغ تمیز کنید و با درب دو تکه ای که قبلا استریلیزه شده است ببندید.

نگهداری از آلبالو
مرحله پنجم:

کپسول یا دیگ بخار را پر ا آب کنید تا جایی که دو و نیم سانتی متر از بالای آن فاصله داشته باشد. طبقه را داخل آن بگذارید. قوطی ها را به طور یکسان و مرتب روی آن قرار دهید. درب کپسول را بگذارید. آب را به جوش برسانید و زمانی که بخار از سوراخ های جلوی کپسول شروع به متصاعد شدن کرد تایمر را تنظیم کنید. این فرایند ۲۵ دقیقه طول می کشد.

نگهداری از آلبالو

نگهداری از آلبالو

نگهداری از آلبالو
مرحله ششم:

بعد از پایان این فرایند ۲۵ دقیقه ای، درب دیگ بخارپز را بردارید و با یک دستکش مایکروفر قوطی ها را بیرون بیاورید. آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید. وقتی شنیدید درب بطری ها صدا داد، به این معنی است که در حال سفت یا کیپ شدن هستند. وقتی قوطی ها خنک شدند، انگشت خود را در مرکز قوطی بگذرید تا مطمئن شوید که خوب کیپ و مهر و موم شده است.

نگهداری از آلبالو

اگر درب قوطی نشت کرده است، به این معنی است که خوب کیپ نشده است و باید در یخچال نگهداری شود. وقتی قوطی های آلبالو و گیلاس خوب کیپ شده باشند، می توان آنها را در یک جای خشک و خنک تا ۱۸ ماه نگه داشت. اگر درب قوطی خوب کیپ نشود، فقط حدود یک هفته یا کمی بیشتر در یخچال قابل نگهداری هستند.

نگهداری از آلبالو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا