Mihanpostاخبار خودروپیشنهاد سردبیرماشين

معرفی مشخصات مرسدس بنز EQT کانسپت + عکس

مرسدس بنز EQT کانسپت به طور رسمی از ون جدید خود با عنوان T کلاس پیش نمایشی ارائه کرده است که جایگزین نسخه سیتان کنونی خواهد شد. در ادامه مطلب از میهن پست به معرفی این خودرو می پردازیم. مرسدس بنز با معرفی کانسپت EQT، رسماً پیش‌نمایشی از ون جدید خود که T کلاس نام خواهد داشت ارائه کرده است. T کلاس نسخهٔ مسافری از ون کوچک مرسدس بنز محسوب می‌شود که جایگزین سیتان کنونی خواهد شد اما موضوع عجیب اینکه نسخهٔ تجاری این ون جدید همچنان با همان نام سیتان عرضه خواهد شد. مثل سیتان کنونی که بر اساس رنو کانگو ساخته شده، T کلاس هم از پلت‌فرم ون فرانسوی‌ها استفاده می‌کند اما تیم طراحی مرسدس بنز میزان تجمل آن‌را افزایش داده‌اند تا هیچ‌کس خریداران T کلاس را با یک کشاورز فرانسوی اشتباه نگیرد.

در جلوی EQT کانسپت، جلوپنجره‌ای مشابه EQS با انبوهی از ستاره‌های سه‌پر نورانی به همراه چراغ‌های LED باریک، مجموعهٔ بسیار جذابی را ایجاد کرده‌اند. در پروفیل جانبی خودرو، دستگیرهای مخفی درها جلب‌توجه می‌کنند درحالی‌که برای عقب این ون جدید هم چراغ‌های عمودی زیبایی طراحی شده که توسط یک نوار LED در زیر شیشهٔ عقب به هم متصل شده‌اند. این ون ۴,۹۴۵ میلی‌متری در هردو طرف به درهای کشویی مجهز است که به‌اندازهٔ کافی باز می‌شوند تا دسترسی آسان سرنشینان به صندلی‌های ردیف دوم و سوم را فراهم کنند.

در خصوص مرسدس بنز EQT علیرغم طراحی بیرونی جذاب و آینده‌نگرانهٔ EQT، در داخل خودرو از تریم آبی براق در کنسول میانی و دور دریچه‌های تهویه که صرف‌نظر کنیم، کابین این ون کانسپت در مقایسه با C کلاس جدید و EQS کاملاً معمولی به نظر می‌رسد. البته باید توجه داشت که این یک ون است و داخل آن نسبت به همتای رنویی هنوز هم مکان بهتری برای گذراندن وقت خواهد بود زیرا راننده و سرنشینان در اینجا از غربیلک فرمان چندمنظوره، صندلی‌های چرمی ناپا، سیستم اطلاعاتی-سرگرمی MBUX و سانروف پانوراما بهره‌مند می‌شوند.

 

 

حروف EQ در نام این کانسپت نشان از قوای محرکهٔ الکتریکی آن دارد و یادآوری می‌کند که تکنولوژی الکتریکی مرسدس بنز صرفاً به سدان‌ها و شاسی‌بلندها اختصاص ندارد. به همین دلیل، مرسدس بنز اعلام کرده است که ون آیندهٔ T کلاس در کنار موتورهای سنتی بنزینی و دیزلی، قطعاً نسخهٔ الکتریکی هم خواهد داشت. فعلاً اطلاعات رسمی در مورد قوای محرکهٔ T کلاس منتشر نشده اما می‌توانیم انتظار ارائهٔ پیشرانه‌های ۱.۳ لیتری بنزینی و ۱.۵ لیتری دیزلی را داشته باشیم که هردو ساخت رنو هستند.

 

به همین ترتیب انتظار داریم همانند رنو کانگو E-Tech در اینجا هم شاهد یک موتور الکتریکی ۱۰۱ اسب بخاری در ترکیب با باتری‌های ۴۵ کیلووات ساعتی باشیم. این ترکیب بردی ۲۶۵ کیلومتری را فراهم می‌سازد. T کلاس و EQT هردو در تاسیسات رنو در Maubeuge فرانسه تولید خواهند شد.

 

در ادامه تصاویری از مرسدس بنز EQT را تماشا خواهیم کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا