Mihanpostپیشنهاد سردبیرگوناگون

جلوگیری از سیاه شدن موز با ارائه راهکارهای موثر و مفید

حتما شما هم همیشه سعی می کنید موزهای خود را تازه نگه دارید در این مطلب راهکارهایی را برای جلوگیری از سیاه شدن موز معرفی خواهیم کردم. در ادامه با میهن پست همراه می شوید.آیا چیزی لذیذتر از میوه ی تازه هست؟ بله حتماً جواب های زیادی برای این سؤال دارید اما قطعاً میوه ی تازه هم یکی از لذیذترین ها است. و سخت می شود از مزه ی یک موز رسیده گذشت. اگر شما هم با این حرف موافق باشید حتماً همیشه سعی کنید موزهای خود را تازه نگه دارید، به خصوص اگر مقدار زیادی موز خریده باشید اما بخواهید هر از گاهی یکی از آن ها را بخورید.

در ادامه می خواهیم روش هایی به شما یاد دهیم که کمک می کنند جلوی تیره شدن سریع موز را بگیرید.

۱- موزها را آویزان کنید

موزها را از جایی آویزان کنید و البته برای این کار دلیلی علمی وجود دارد. موز به محض چیده شدن از درخت شروع به رسیدن می کند – با چیده شدن از درخت، از ته آن گاز اتیلن متصاعد می شود، اما وقتی موز را از جایی آویزان کنید این گاز با سرعت پایین تری عمل می کند. آویزان کردن موزها مانع از تیره شدن رنگ آن ها هم می شود، چون وقتی آویزان نیستند به رسیدن ادامه می دهند و احتمال تغییر رنگ آن ها بیشتر می شود.

موزها را از هر جایی که می خواهید آویزان کنید اما به خاطر داشته باشید که باید در دمای اتاق نگهداری شوند.

۲- موز سبز بخرید

یکی دیگر از راهکارهای جلوگیری از سیاه شدن موز، خریدن سبزترین موزهای میوه فروشی است. این موزها وقتی هنوز سبز هستند چیده می شوند، سپس به مرور زمان می رسند و رنگ آن ها تبدیل به همان زرد پررنگی می شود که دوست داریم. به جای خرید موزهای کاملاً رسیده، موزهای سبز رنگ بخرید و همانطور که گفته شد از جایی آن ها را آویزان کنید و منتظر رسیدن شان شوید.

۳- ته موز را با کیسه پلاستیکی بپیچید

آن گاز اتیلن که باعث رسیدن موز می شد را یادتان هست؟ این گاز از ته موز متصاعد می شود، بنابراین می توانید ته موز را با یک کیسه ی پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بپیچید تا از سرعت رسیدن موز کاسته شود. برای آنکه بهتر نتیجه بگیرید، موزها را از هم جدا کنید و ته هر کدام را جداگانه بپیچید.

۴- موزهای رسیده را در یخچال بگذارید

یکی از اصول اساسی نگهداری از موز این است که هرگز آن را در یخچال نگه ندارید. اما قوانین برای شکستن هستند، به خصوص وقتی پای موز در میان باشد. موزهای سبز رنگ را هرگز نباید در یخچال بگذارید اما وقتی موزها به طور کامل رسیدند می توانید آن ها را به یخچال انتقال دهید. چون دمای پایین یخچال جلوی رسیدن بیشتر موزها را (دست کم به اندازه ی چند روز) می گیرد.

۵- موزها را فریز کنید

فریز کردن موز یکی از ساده ترین روش ها به منظور محفوظ نگه داشتن آن ها برای استفاده در آینده است. اما نحوه ی فریز کردن موز می تواند تأثیر زیادی در نحوه ی باز شدن یخ آن داشته باشد. اگر موز را درسته با پوستش فریز کنید، پوست آن تیره می شود و یخ آن هم به خوبی باز نمی شود. به جای این کار باید موزها را پوست کنده، به صورت جداگانه یا خرد شده در کیسه های هوابندی شده ی در بسته فریز کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا