گوناگون

نگران ساختمان‌های قدیمی بیمارستان‌ها هستیم

سلامت نیوز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: نگران ساختمان‌های قدیمی بیمارستان‌ها هستیم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، قاسم جان‌بابایی شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای شهر ساری، اظهار داشت: مازندران در اجرای تحول درمان از استان‌های پیش‌رو است.

وی با بیان اینکه طرح تحول درمان را از نیمه اردیبهشت‌ ماه آغاز کردیم، افزود: این طرح، کاهش پرداخت مردم در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را به همراه دارد و اکنون فقط 10 درصد از پرداخت هزینه‌ها بر عهده مردم است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران تنها دانشگاهی در کشور است که متصل به سیستم نرم‌افزار وزارت بهداشت است، ادامه داد: طرح تحول درمان هم از اوایل تیرماه شروع می‌شود.

جان‌بابایی با بیان اینکه تمام پروتزهای جراحی و ارتوپدی در بیمارستان‌های استان وجود دارد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، متذکر شد: پزشکان متخصص هم در بیمارستان‌ها حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تمام مراحل زایمان طبیعی از پذیرش تا ترخیص، رایگان است، گفت: با اجرایی شدن طرح تحول درمان، بیماران سرطانی هم پرداخت‌های سنگینی نخواهند داشت و از منابع دولتی برای این اقدام، بودجه لحاظ می‌کنیم تا پرداخت بیماران سرطانی جزئی شود.

وی با بیان اینکه رادیوتراپی رایگان است و داروهای شیمی‌درمانی را هم بیمارستان تهیه می کند، افزود: بیمار فقط 10 درصد هزینه را پرداخت می‌کند.

جان‌بابایی با اشاره به اینکه دریافتی پزشک خانواده شهری در سال گذشته دو برابر دریافتی پزشک خانواده روستایی بود، تصریح کرد: در حال حاضر دریافتی پزشک خانواده روستایی، دوبرابر دریافتی سال گذشته است.

این مسئول با اعلام اینکه جزو معدود استان‌هایی هستیم که متخصص و فوق تخصص‌های بسیاری در 64 کلینیک ویژه ما فعالیت می‌کنند، افزود: اعضای هیئت علمی که می توانند با دائر کردن مطلب در خارج این کلینیک، دریافتی بیشتری داشته باشند.

این مسئول با بیان اینکه ساختمان بیمارستان‌ها، قدیمی و پیر شده و نگرانی‌هایی در این زمینه داریم، افزود: بیمارستان امام خمینی(ره) و حضرت فاطمه زهرا(س) ساری از نظر تاسیساتی و ساختمانی وضعیت خوبی ندارد و وضعیت بیمارستان شهید زارع هم بدتر از این دو بیمارستان است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران با اشاره به اینکه بیمارستان مهر هم مخروبه است و برای تعمیر و تجهیز آن مشکل داریم، گفت: شرایط دیالیز، مورد قبول ما نیست و از معضلات استان هم بخش دیالیز است.

جان‌بابایی یادآور شد: در پایان سال گذشته نسبت به خریداری 50 دستگاه دیالیز اقدام کردیم اما اکنون مشکل فضا داریم.

وی با بیان اینکه یک سال است مطالبات کارکنان دانشگاه و کارکنان بیمارستان زارع را پرداخت نکرده‌ایم، ادامه داد: با وجود همه مشکلات اما برای مردم کم نگذاشته‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ورود مردم به بیمارستان‌های دولتی افزایش یافته است، اظهار داشت: ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در استان 90 درصد است.

این مسئول با بیان اینکه در مرکز استان، بیمارستان استاندارد نداریم، تصریح کرد: این آمادگی وجود دارد که بیمارستان اتفاقات را در مرکز استان دائر کنیم.

جان‌بابایی با اشاره به بدهی 140 میلیارد تومانی دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران و بیان این مطلب که تا پایان سال 60 میلیارد دیگر هم بر بدهی‌های دانشگاه افزوده می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر 15 میلیارد تومان به مالکان بیمارستان بوعلی ساری بدهکار هستیم و دانشگاه توان پرداخت جریمه ماده صد را ندارد.

شهردار ساری نیز در این نشست اظهار داشت: مبلغ بدهی دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران قطعی شده و بر اساس قانون، از اختیارات شورا نیست که جرائم قطعی‌شده را پیگیری کند.

مهدی عبوری خاطرنشان کرد: اما می‌توانیم این وعده را بدهیم که در جرایم ماده صد دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران، بازنگری و تجدید نظر صورت گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا