گوناگون

بهره‌گیری از دانش‌آموختگان کشاورزی، راهکاری برای تولید محصول سالم

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: مصرف‌کنندگان با مصرف محصولاتی سالم که در نتیجه‌ی علمی شدن تولید و بهره‌گیری از دانش‌آموختگان کشاورزی تولید شده، خیالی آسوده دارند.

«سعید سلیمانی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی آذربایجان‌شرقی، افزود: هدف سازمان جهاد کشاورزی علمی کردن فرآیند تولیدات کشاورزی، تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی است.

وی با اشاره به تهدید سلامت انسان با استفاده از محصول غیرسالم تصریح کرد: خاک، آب و گیاه موجوداتی زنده هستند و از طرفی محصول تولیدی را نیز انسان مصرف می‌کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهدید می‌کند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: معیار و استانداردهای فنّی برای تولید محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سلیقه‌ی خود محصولات را تولید می‌کنند.

سلیمانی یادآور شد: دانش‌آموختگان کشاورزی با ورود به عرصه‌ی تولید در افزایش کمّی و کیفی محصولات نقشی تعیین‌کننده دارند.

وی با اشاره به لزوم ایجاد استانداردی برای نظارت کارشناسان کشاورزی خاطرنشان کرد: اگر استانداردی در این‌باره داشته باشیم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت می‌کنند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا