خوشمزه ترین غذاهای جهان با تخم مرغ را در این مطلب از میهن پست به شما کاربران عزیز معرفی خواهیم کرد. برای آشنایی بار یان غذاها در ادامه با با ما همراه شوید.
خوشمزه ترین غذاهای دنیا را که با تخم مرغ طبخ میشوند در این مطلب بشناسید. تخم مرغ را میتوان تاج سر بسیاری از غذاها دانست و دو کتاب آشپزی برایش نوشتهاند: «تخم مرغ: سفری اکتشافی در آشپزخانه با پرکاربردترین مواد غذایی» نوشتهی مایکل رولمَن و «از سیر تا پیاز تخم مرغ: مهمترین مواد غذایی شناختهشده» نوشتهی ریچل کانگ.
رولمن در کتابش نوشته: «شاخصترین ماده غذایی را میتوان تخم مرغ دانست که هم ترکیبی از زیبایی و سادگی است و هم معجزهی طبیعت و هم موهبتی میان مواد غذایی.» کانگ نیز در مورد تخم مرغ نوشته: «انسان از همان نخستین باری که از تخم پرندگان تغذیه کرد با لذتش آشنا شد. تخم مرغ را به شیوههای گوناگونی مصرف میکنند و در همه جای دنیا طرفداران بسیاری دارد.»
شاکشوکا – خاورمیانه و شمال آفریقا
شاکشوکا یکی از انواع املت و از غذاهای مشهور در خاورمیانه و شمال آفریقا محسوب میشود. این املت را در کشورهای غربی اغلب با ماهیتابهای آهنی میپزند و هنگام طبخش نیز تکههای درشت نان تست در آن میریزند و یکی از لذیذترین صبحانهها به شمار میآید. البته آنچه که شاکشوکا را به غذایی بینظیر تبدل میکند تخم مرغ نرم همراه با سس کچاپ تند است. هرچند تمام مواد افزودنی به این املت یک طرف و آن تکههای نان تست یک طرف دیگر!

همبرگر با تخم مرغ – استرالیا
غذاهای استرالیایی به استفاده از مواد تازه مشهورند اما یکی از پرطفدارترین و لذیذترین غذاهای استرالیایی همین همبرگر با تخم مرغ است که عکسش را میبینید. در همبرگرهای استرالیایی چند تکهی کوچک بیف دایرهای را با پیازداغ و پنیر میان دو تکه نان میگذارند در این نوع همبرگر خاص نیز یک لایه تخم مرغ به آن میآفزایند. کاهو و گوجه فرنگی نیز در صورت تمایل به این همبرگر اضافه میشوند.

املت – فرانسه
هنوز هیچکسی نمیداند املت از کجا پدیدار شده، نه ریشهی واژهاش مشخص است و نه مبدأ خود غذا. با این حال طبق دانشنامهای که شورای ترویج مصرف تخم مرغ در آمریکا تهیه کرده املت ظاهراً ریشه در روم باستان و واژهی (اووِمِل) به معنای (تخم مرغ و عسل) دارد. اما این املتی که امروزه مصرف میکنیم و عاشقش هستیم از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است و احتمالاً از فرانسه آمده. املت انواع طبخ متفاوتی هم دارد اما ژاک پیپِن میگوید برای پختن املت فرانسوی باید سبزیجات تازه به تخم مرغ همزده افزود و همراه کره در ماهیتابهای داغ بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که صدای جلز و ولزش بلند شد باید ماهیتابه را تکان داد و تخم مرغ را یک دقیقه به هم زد و سپس از یک سمت به روی خودش خم کرد. هاوارد هِلمِر این غذا را طی ۴۲ ثانیه پخته و نامش را در کتاب گینس به ثبت رسانده است.
کاربونارا
غذاهایی که دستور طبخ سادهای دارند اغلب اختلافات گوناگونی میان آشپزها ایجاد میکنند و کاربونارا نیز از این قاعده مستثنی نیست. تخم مرغ، پنیر، گوشت خوک دودی، فلفل سیاه و پاستا مواد اصلی این غذا را تشکیل میدهند. کاربونارا ریشه در روم باستان دارد و گفته میشود این غذا زمانی احیا شد که ایتالیاییها پس از پایان جنگ جهانی دوم به پاستایشان کمی بیکن و پودر زردهی تخم مرغ (جیرهی غذایی آمریکایی) اضافه میکردند. به هر حال طبخ کاربونارا حدود ۴۰۰ نوع مختلف دارد و امیلیو دِنته فِراچی مورخ محصولات غذایی گفته مردمان روم باستان به جای بیکن از پانشیتا یا گوآنچاله (نوعی گوشت دودی)، از زردهی تخم مرغ تازه به جای پودر زردهی تخم مرغ و هچنین از پنیر پکورینو رومانو به جای پنیرهای دیگر استفاده میکردند. کاربونارا از آن دسته غذاهایی است که هم قدمت بسیار قدیمی دارد و هم طبخش بسیار آسان است.
اِگز بِنِدیکت
اگز بندیکت از دیگر خوشمزه ترین غذاهای دنیا است که هم برای صبحانه و هم برای ناهار میتوان سرو کرد. ریشهی این غذا به قرن نوزدهم و در نیویورک بازمیگردد. ریچل کانگ در کتابش نوشته اگز بندیکت نامش را وامدار لیگرَنت بندیکت، صاحب رستوران دِلمونیکوز، است و شاید هم برگرفته از نام یک کارگزار بورس به نام لموئِل بندیکت باشد که در رستورانی در والدورف غذایی سفارش داد تا خماری الکل را از سرش بپراند اما در عوض آنچه برایش سرو کردند تخم مرغ و نان تست و بیکن و سس هالیندز بود.