گوناگون

7 مرکز هنر‌های رقومی در سطح کشور ایجاد شده است/ بسیج فرصتی طلایی برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری صبح شنبه در بازدید از مرکز هنرهای رقومی (دیجیتال) شاهرود با اشاره به ویژگی‌های مهم این هنر، افزود: درحال حاضر هفت مرکز برای هنر‌های رقومی ایجاد و فعال هستند که تا سال آینده تعداد آنها به 20 خواهد رسید وی با بیان اینکه این مراکز استعداد‌های جوانان کشور را شکوفا خواهد کرد، گفت: آن چیزی که مشوق ما برای راه‌اندازی و شکل‌گیری این مراکز بود خلاقیتی بود که در حوزه‌های کوچک و با امکانات بسیار کم از بسیجیان مشاهده کردیم.

مرکز هنرهای رقومی بسیج، مسیر حساس و پرخطری را پیش‌رو دارد

رئیس مرکز هنرهای رقومی (دیجیتال) سازمان بسیج با بیان اینکه شهرستان شاهرود دارای ظرفیت های بسیار بالایی در این زمینه است و ما امروز هفت مرکز هنرهای رقومی را در اقلید، شاهرود، کاشان، اصفهان، کرمان و دو مرکز در تهران داریم تصریح کرد: ایده‌ راه‌‌اندازی طرح این مرکز، بعد از حضور سردار نقدی در حرم امام خمینی(ره) از ایشان ارائه شد و قرار است تعداد این مراکز به 20 برسد.

جعفری با تاکید بر اینکه مرکز هنرهای رقومی بسیج، مسیر حساس و پرخطری را پیش‌رو دارد و همه باید برای موفقیت آن تلاش کنند افزود: بدیهی است، برای برقراری ارتباط با جامعه در عصر امروز، نیازمند سخن گفتن با ابزارهای امروزی هستیم.

وی همچنین با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شیعه باید از مهمترین شیوه‌های تبلیغ، برای پیش‌برد اهداف اسلام استفاده کند، افزود: در این مرکز تمامی فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و دیجیتال انجام خواهد شد سخن مقام معظم رهبری چراغ راهی در این مسیر خواهد بود.

بسیج فرصتی طلایی برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی

رئیس مرکز هنرهای رقومی (دیجیتال) سازمان بسیج گفت: قابلیت‌های عظیم و ظرفیت‌های کشور برای نشان دادن قدرت و فعالیت‌های بسیج به جهانیان است و این میدان، یک فرصت طلایی برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی در سطح دنیا است و این فضا، می‌تواند به خوبی همه چیز را آن طور که هست، نشان دهد و محدودیتی در نمایش حقیقت‌های جنگ و دفاع مقدس ندارد.

جعفری خاطرنشان کرد: اینجا، میدانی است که به سادگی می‌شود پیام‌ها و واقعیت‌ها را بازگو کنیم چرا که قدرت تفکر، خلاقیت، تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانی را بسیار بالا و سرمایه‌های عظیمی در زمینه‌های تاریخی و مذهبی، هنر و فرهنگ و حتی نقاشی و موضوعات انقلاب، دارد که می‌تواند از لحاظ مضمون و محتوا در خلق آثار، پیشتازی کنند.

وی افزود: تولید انواع پویانمایی، بازی‌های رایانه‌ای با محتوای انقلاب اسلامی و نرم‌افزارهای چند‌رسانه‌ای و همچنین حمایت از تولید‌کنندگان این محصولات در دستور کار این مرکز قرار دارد و در همین راستا نیز تاکنون هفت مرکز در کل کشور تجهیز و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

فضای مجازی یک فرصت خوب و ارزشمند است

 رئیس مرکز هنرهای رقومی (دیجیتال) سازمان بسیج با بیان اینکه کشور و ملت ما حامل یک پیام ناب برای کل جامعه بشری است اظهار کرد: فضای مجازی یک فرصت خوب و ارزشمند است و در هنر‌های رقومی ما می‌توانیم خیلی زود و با کمترین هزینه به تاریخ‌های دور، بدون وابستگی به نما‌ها و زیرساخت‌های گران‌قیمت و پرهزینه برویم.

جعفری تصریح کرد: تولید هنربنیان و دانش‌بنیان با قابلیت تغییر می‌تواند در کشور ایجاد اشتغال کند این عرصه ویژگی بسیار مهمی دارد که می‌تواند از مصادیق اقتصاد مقاومتی باشد و این هنر باید بتواند زمینه اشتغال را برای جوانان در کشور فراهم کند.

وی ضمن تاکید بر اینکه یکی از مهمترین کارهایی که باید در این مراکز انجام گیرد بحث آموزش و فرهنگ سازی مناسب است افزود: ما در نظر داریم تا پایان سال جاری حداقل 500 نفر آموزش ببینند تا بتوانیم از این ظرفیت های خوب استفاده و برخی از کمبودها را برطرف کنیم.

رئیس مرکز هنرهای رقومی (دیجیتال) سازمان بسیج در خاتمه با تصریح بر اینکه این هنر باید دین خود را به شهدا و دفاع مقدس ادا کند که در این میدان می‌توان به‌سادگی  صحنه‌های جنگ را بدون هیچ خطری از طریق فضای مجازی بازسازی کرد، گفت: باید تلاش کنیم تا جایگاه بسیج را در عرصه‌های فرهنگی و هنری به جهانیان نشان دهیم تا بتوانیم پیام شهدا و خانواده‌های آنها را به گوش جهانیان برسانیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا