Mihanpostپزشکیپژوهشی

بهبود ویژگی اسپرم با مصرف مغز گردو

به گزارش میهن پست – تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف روزانه ۷۵ گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگی‎های ظاهری اسپرم را در مردان ۲۱ تا ۳۵ ساله بهبود می‎بخشد.
تقریبا ۷۰ میلیون زوج در سراسر دنیا با مشکل ناباروری مواجه هستند بنابراین حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد این موارد به دلیل اختلالاتی است که به مرد مربوط می‎شود، در برخی مطالعات مشخص شده است که کیفیت اسپرم مردان به دلیل آلودگی، شیوه زندگی نامناسب و رژیم‎های غذایی ناسالم کاهش یافته است.

تاثیر افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع که برای بلوغ اسپرم و عملکرد غشای آن ضروری هستند، بر روی کیفیت اسپرم مردان جوان مورد مطالعه قرار گرفت.

بهترین منابع اسیدهای چرب غیر اشباع روغن ماهی و یا مکمل‎های آن، دانه کتان و گردو هستند، گردو سرشار از آلفالینولنیک اسید (ALA) بوده و یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا- ۳ به شمار می‎رود.

بهبود ویژگی اسپرم با مصرف مغز گردو
بهبود ویژگی اسپرم با مصرف مغز گردو

در مطاله‎ای که اخیرا انجام شده است، ۱۱۷ مرد سالم ۲۱ تا ۳۵ ساله شرکت کردند، این افراد به دو گروه تقسیم شدند.

۵۸ نفر از مغزهای گیاهی به‎ویژه گردو استفاده نکردند و به ۵۹ نفر دیگر روزانه ۷۵ گرم گردو داده شد. تحقیقات قبلی نشان داده بود که ۷۵ گرم گردو، مقداری است که موجب تغییر در سطح چربی‎های خون می‎شود اما معمولا تغییری در وزن افراد سالم ایجاد نمی‎کند.

نتایج نشان داد در گروهی که گردو مصرف کرده بودند، سطح اسیدهای چرب امگا- ۳ افزایش قابل توجهی داشت و بقای اسپرم، حرکت و خصوصیات ظاهری آن بهبود یافت و در گروهی که گردو مصرف نکرده بودند، هیچ تغییری ایجاد نشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا