Mihanpostاجتماعی

تولید انبه بی هسته توسط محققان + عکس

به گزارش میهن پست – محققان هندی موفق به تولید رقم جدیدی از انبه شده‌اند که علاوه بر آبدار بودن و عطر و طعم شیرین، بدون هسته است.محققان گروه باغبانی دانشگاه کشاورزی بیهار (BAU) با پیوند ارقام انبه راتنا (Ratna)‌ و آلفونسو (Alphonso)، رقم جدیدی از این محصول را تولید کرده‌اند.
رقم جدید بدون هسته و بسیار آبدار بوده و وزن متوسط هر میوه ۲۰۰ گرم است؛ میزان فیبر این رقم که سیندو (Sindu) نامگذاری شده، کمتر از سایر ارقام است.

انبه بی هسته
انبه بی هسته

تولید انبه بدون هسته در مرحله مطالعاتی بوده و محققان تا فصل زراعی بعد در خصوص اصلاح گیاهان برای تولید رقم جدید انبه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

به گفته محققان، انبه بدون هسته سیندو از پتانسیل بسیار بالای صادراتی برخوردار است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا