Mihanpostپیشنهاد سردبیر

طرز تهیه پنکیک ساده خوشمزه و پفکی با شیر

امروز در این پست قصد داریم طرز تهیه پنکیک را به شما عزیزان آموزش دهیم. پنکیک ها را می توانید هم به صورت پنکیک شکلاتی و هم ساده تهیه کنید و برای صبحانه و عصرانه گزینه بسیار مناسبی است. پنکیک ها بدلیل سریع آماده شدن آنها در تمام دنیا بسیار محبوب هستند در بعضی از نقاط با کمی تغییرات در ماده اولیه آن تهیه می شود مثلا در انگلیس یا آمریکا کمی جوش شیرین یا بیکینگ پودر برای کمی پف بیشتر می ریزند و در بعضی کشورهای دیگر نمی ریزند. در بریتانیا یک روز به اسم پنکیک نامگذاری شده است که حدود ۴۰ روز قبل از عید پاک است. تاریخچه این غذا به تمدن باستانی برمی گردد. اما کودکان به شدت عاشق پنکیک هستند شما می توانید با سس شکلاتی یا مربا یا عسل آنها را سرو کنید و با قهوه میل کنید. تنها نکته پنکیک این می باشد که یک بار تابه را کره بزنید زیرا پنکیک اصلا نباید چرب باشد.

طرز تهیه پنکیک ساده خوشمزه و پفکی با شیر
طرز تهیه پنکیک ساده خوشمزه و پفکی با شیر

مواد لازم برای تهیه پنکیک

تخم مرغ ۱ عدد

شیر  ۲/۳ پیمانه

آرد ۱ لیوان

شکر ۳ ق غذا خوری

روغن ۳ ق غذا خوری

بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری

وانیل نوک ق چای خوری

طرز تهیه پنکیک ساده و پفکی

مرحله اول : هم زدن تخم مرغ

ابتدا تمام مواد پنکیک را بگذارید داخل دمای آشپزخانه تا هم دمای محیط شود سپس تخم مرغ را با وانیل و شکر با همزن دستی یا برقی تند بزند تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و کمی حجم بگیرد.

مرحله دوم : افزودن شیر

شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم : افزودن آرد

آرد و بیکنیگ پودر و را با هم مخلوط و سه بار الک کنید سپس مخلوط آرد کم کم طی دو مرحله به مایع فوق اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد گوله نشود مایع پنکیک نباید شل و نباید غلیظ باشد اگر احساس کردید شل است می توانید ۱ ق غذا خوری آرد اضافه کنید.

مرحله چهارم : پختن پنکیک

یک تابه کوچک بردارید و فقط برای بار اول خیلی کم با قلمو چرب کنید حتما از تابه نچسب استفاده کنید سپس یک ملاقه از مواد پنکیک بردارید و در مرکز تابه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا یک طرف آن پخته شود و و زمانی که روی آن حباب زد با کمک لیسک برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر پنکیک نیز پخته شود. پنکیک ساده ما حاضر است آن را با عسل یا شکلات میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پنکیک

  • می توانید پنکیک را مغزدار تهیه کنید.
  • مایه پنکیک را بیش از حد با همزن نزنید همین که مخلوط شوند کافی می باشد.
  • در تمام مراحل پخت شعله باید متوسط باشد وگرنه پنکیک مغز پخت نمی شود.
  • حتما برای تهیه پنکیک از شیر استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود می توانید آب را جایگزین کنید.
  • برای پنکیک شکلاتی می توانید ۳ ق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید.

منبع : سایت آشپزی parsiday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا