این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه و مناسب برای پس از مدرسه کودکان است. اگر نمیخواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
· ۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
· تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
· ۱ حبه سیر کوچک خرد شده
· ۴ تکه نان تست
· ۱ تکه موتزارلا ورقه شده
· ۴ برش نازک ژامبون
· نمک و فلفل سیاه
· ۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
· ۴ قاشق غذاخوری شیر
· روغن زیتون
· کره
دستورالعمل:
۱٫ پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
۲٫ روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
۳٫ روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
۴٫ تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
۵٫ ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
۶٫ آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.