گوناگون

افراد با چشم ضعیف شیرینی میل نکنند!

81167 242856 1403683972 افراد با چشم ضعیف شیرینی میل نکنند!

افرادی که ضعف بینایی دارند،برای سلامتی چشم های خود مصرف مواد شیرین راباید به حداقل برسانند،برای اینکه وارض و مضرات خطرناک و کشنده مصرف شیرینی جات را بدانید با ما همراه باشید


به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام،  بررسی ها نشان می دهند، زیاده روی در خوردن مواد قندی و همچنین شیرینی جات مصنوعی، باعث افزایش شاخص قند خون می شود، از این رو دیابت با سلامت چشم ها ارتباط مستقیم دارد. گفتنی است، بیماران دیابتی باید با کاهش مواد قندی از چشم های خود محافظت کنند و کودکان و نوجوانانی که نمره چشم شان بسیار بالاست و مجبور به استفاده از عینک هستند، هنگام درس خواندن برای افزایش هوش و حواس و دید بهتر باید مصرف میوه و سبزیجات را به تنقلات شیرین و پرچرب ترجیح دهند. سالمندانی که مبتلا به آب مروارید هستند نیز باید مصرف شیرینی را محدود کنند و برای سلامتی چشم های خود مصرف مواد شیرین را به حداقل برسانند.

 لازم به ذکر است، در اینجا اشاره ای به ضرر های ناشی از مصرف شیرینی جات و به خطر انداختن سلامتی علاوه بر موارد بالا ، داشته باشیم : ضد ویتامین B (موثر در سلامتی و نشاط پوست) است، بدین صورت که با تولید زیاد الکل در روده بزرگ مقدار ویتامین B تولید شده در روده بزرگ را کم می کند و یا از بین می برد و دچار سردردها مضمن می شوید.

ایجاد کیست تخمدان در خانمها

گلو درد

 نازایی

عاملی بر سکته های قلبی

ایجاد نفخ معده و ..

موجب کندی ذهن می شود.

موجب درد مفاصل و استخوان می شود؛ زیرا با خوردن آن کلسیم بدن برای جذب شیرینی مصرف می­شود، درنتیجه موجب پوکی استخوان و نرمی آن می­شود.

ضمن این­که اختلال در نسبت کلسیم و فسفات بدن ایجاد می­کند.

اثر مخرب بر سیستم دفاعی و اعصاب بدن؛ از نظر علمی ثابت شده است، که خوردن قند و شکر قدرت گلبول­های سفید به طور چشم گیری کاهش می­دهد بطوری که سیستم ایمنی بدن را ۵ تا ۶ ساعت فلج می­کند و موجب تعطیل شدن وظایف بدن است. ازطرف دیگر شیرینی­جات مصنوعی موجب ازبین رفتن ویتامین هایD و B که برای اعصاب و بدن بسیار حیاتی است می شود، درنتیجه ناراحتی های عصبی ایجاد می کند. دکتر جانسون دورفیلی می گوید: شیرینی جات مصنوعی یکی ازغذاهای مهلک جسم و روح است و موجب اضطراب و اختلال درسیستم عصبی انسان می­شود.

 مصرف شیرینی جات موجب ناراحتی های کلیوی می شود، و یکی از عوامل مهم ایجاد سرطان می باشد،  زیرا دفع مایعات بدن را زیاد می کند که به مرور بافت­های داخلی کلیه دچاراشکال می­شود.   ازطرف دیگر موجب تشکیل سنگ در مجاری ادرار می شود که ازکلسیم ته نشین شده تشکیل شده است. همچنین موجب رشد سلول های سرطانی می شود. زیرا با فلج شدن سیستم دفاعی، میکرب ها و ویروس ها سریع تر رشد می کنند.

   این روزها، مصرف شیرینی­جات بشدت درمیان مسلمانان افزایش پیدا می کند و متأسفانه افراد بدون اینکه متوجه عوارض و مضرات خطرناک و کشنده آن باشند به آن روی می­آورند، خصوصا درهنگام افطاری به صورت­های شربت، زولبیا، بامیه، و انواع شیرینی­جاتی که قند و شکردرآن مصرف شده، استفاده می­کنند.

 لذا بسیارضروری است، کسانی که در فکرسلامتی جسمی وسلامتی روحی خویش هستند استفاده نکنند یا جایگزین­های آن از خرما، کشمش یا از میوها و دانه های روغنی بو نداده؛ استفاده نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا