مسئول بهبود تغذیهی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت:
رژیم غذایی کم چرب و پرفیبر، بهترین راه پیشگیری و بهبود سرطان پروستات
است.
به گزارش ایسنا،
«نسرین علیزاده» اظهار کرد: مردان برای پیشگیری و بهبود سرطان پروستات،
باید پروتئین مورد نیاز بدن را با مصرف منابع کم چربی مانند انواع گوشت کم
چرب، مرغ، ماهی و لبنیات کم چرب به دست آورند.
وی افزود: منابع غذایی غنی از اسید چرب امگا 3 مانند ماهی و میگو و حبوبات و
غلات سبوسدار، مغز دانهها، خشکبار و محصولات سویا مانند آجیل و شیر سویا
که حاوی ترکیبات ویژه ایزوفلانوئید است و خاصیت ضد سرطانی دارد برای
کاهش ابتلا به سرطان پروستات توصیه میشود.
علیزاده خاطرنشان کرد: مصرف سبزی و میوههای سبز، زرد، نارنجی و قرمز رنگ
بهویژه گوجهفرنگی پخته، توتفرنگی و کلم که نقش محافظتی و پیشگیرانه در
این سرطان دارد، بسیار مفید است.