گوناگون

317 هزار خانوار گیلانی در بخش کشاورزی فعال هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شعبان نژاد عصر یکشنبه در جلسه کشاورزی استان افزود: نتیجه تلاش این 317 هزار نفر تولید افزون بر 2.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در سال است.

وی همچنین مساحت گیلان را زیر یک درصد اعلام کرد و اظهارداشت:  این استان کم وسعت هم اکنون سه درصد انواع محصولات کشاورزی کشور را تولید می کنند و در برخی از محصولات اساسی حرف زیادی برای گفتن دارد.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برنج یک محصول اساسی و قوت غالب اغلب ایرانی ها است، گفت: در حال حاضر 35 درصد این محصول در گیلان تولید می شود.

وی افزود: این استان شمالی غذایی 20 میلیون ایرانی را در سال تامین می کند.

شعبان نژاد تصریح کرد: برنج گیلانی از نوع بومی، خوش پخت و خوش خوراکی است که اغلب ایرانی ها تمایل به خرید این محصول دارند.

وی در ادامه با اشاره به انکه برنج از محصولات مهم و راهبردی استان است، اذعان داشت:  گیلان به لحاظ شرایط آب و هوایی و زمین های مستعد یکی از مساعدترین مکان ها برای تولید برنج در کشور به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان داشت: گیلان در تولید چای نیز حرف اول را در کشور می زند.

وی همچنین با بیان اینکه زیتون، مرکبات و مرغ  از مزیت های طبیعی استان به شمار می روند، یادآورشد: هم اکنون در کشور بین 4 تا 5 دوره جوجه ریزی در سال انجام می شود که این نسبت در  گیلان 6.3 دوره است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا