عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مازندران گفت: بهرههای بانکی بالا سبب قفل زدن به واحدهای تولیدی میشود و در حال حاضر واحدهای تولیدی در شرایط برزخی قرار دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، بهروز صادقی ظهر امروز 19 شهریورماه 93 در کمیسیون تخصصی صنعت و معدن، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی با عنوان تنظیم جهتگیری اقتصادی برنامه 6 توسعه کشور اظهار کرد: شرایط اقتصادی موجود بیانگر آن است که اقتصاد کلان جامعه ما در پارامترهایی درگیریهایی دارد که فعالان اقتصادی نمیتوانند آزادانه در عرصه اقتصادی گام بردارند.
وی ادامه داد: متاسفانه برنامه پنجم توسعه در راستای ارتقاء تولید هدف گیری نشده است و در راستای افزایش واردات هدف گیری شده است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مازندران افزود: تحریم، ارج ندادن به تولید داخلی، بهرههای بانکی، گسسته شدن زنجیره هم سو در بین مدیران دستگاههای اجرایی نشان دهنده وضعیت اسفبار در تولید است.
صادقی با اشاره به اینکه دولت برای خروج از بحرانها، برنامههایی را برای خروج از رکود اقتصادی وارد مجلس شورای اسلامی کرده که هرچند توانسته آرامش را به فضای اقتصادی برگرداند، اما برنامه مشخصی برای تولید باز نشده است، گفت: باید برنامه مشخصی برای تولید و صنعت در کشور تدوین شود.
وی با بیان اینکه باید نگاه موثرتری به بخش تولید داشته باشیم، افزود: به عنوان نمونه واحدی که مشکلات اقتصادی 5 میلیونی دارد با واحدی که مشکل50 میلیاردی دارد یکسان دیده میشود که این نگاه منصفانه نیست.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مازندران تصریح کرد: بهرههای بانکی بالا سبب قفل زدن به واحدهای تولیدی میشود و در حال حاضر واحدهای تولیدی در شرایط برزخی قرار دارند.
انتهای پیام