به گزارش ایرنا، ˈاحمد کاظم زادهˈ، روز شنبه در نشست کمیته برنامه ریزی رفسنجان، افزود: این اعتبارات نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی ادامه داد: اعتبارات تخصیص داده شده به شهرستان رفسنجان در راستای رشد منطقه، محرومیت زدایی، ضروریات و تکمیل طرح های عمرانی بالای 80 درصد رشد فیزیکی می شود.
وی با اشاره به اینکه این کاهش اعتبار به منزله کاهش نقدینگی نیست، اظهار کرد: در بخش اماکن ورزشی، درآمدهای حاصل از اجاره این اماکن باید در همان شهرستان هزینه شود.
کاظم زاده تصریح کرد : 85 درصد اعتبارات برای تکمیل طرح های عمرانی ملی در نظر گرفته شده است و 14 درصد اعتبارات نیز به صورت استانی در کشور در حال توزیع است.
وی با بیان اینکه این اعتبارات برای رفع نواقص و کمبودهای آب و اصلاح محورهای مواصلاتی کافی نیست، گفت: احداث، تکمیل و تجهیز خانه های بهداشت و ساماندهی شبکه های بهداشت روستایی در راس امور دولت قرار دارد ضمن اینکه یک درصد از ارزش افزوده سهم ملی برای تجهیز اقلام پزشکی، بیمه سلامت و درمان بیماران سخت درمان اختصاص یافته است.
امام جمعه رفسنجان نیز گفت: عزم ملی باید در امور مورد نظر قرار گیرد و مدیران شهرستان رفسنجان به همت مشارکت مردمی، برکات و خیرات نظام مقدس جمهوری اسلامی را نهادینه کنند.
حجت الاسلام ˈعباس رمضانی پورˈ، افزود: برای اولین مرتبه کار کارشناسی و فنی در بخش های مختلف شهرستان رفسنجان انجام و در زمینه توزیع اعتبارات به صورت عادلانه توجه می شود.
وی تصریح کرد: ساختمان بیشتر ادارات رفسنجان قدمتی دیرینه دارد و باید از حالت فرسوده درآیند.
وی ادامه داد: در بخش آموزش و پرورش و مدارس رفسنجان کارهای زیربنایی فرهنگی صورت گرفته که قابل ستایش است و باید الگوی ادارات شود.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، گفت: توزیع اعتبار طبق ماده 180 قانون برای بهبود شاخص ها و زیرساخت های شهرستان های استان کرمان، برابر با 269 میلیارد تومان بود که با امضای طرحی در کمیسیون تلفیق مبنی بر پی گیری مطالبات و جذب بخش عمده این اعتبار، موفق شدیم که برای شهرستان انار 60 میلیارد ریال و برای شهرستان رفسنجان حدود 120 میلیارد ریال اعتبار استانی تخصیص یابد.
ˈحسین آذینˈ، افزود: امیدواریم که با بهره وری از زمان و سوق دادن این اعتبارات در راستای آبادانی، شکوفایی و رشد هرچه بهتر منطقه را شاهد باشیم.
فرماندار رفسنجان، نیز گفت: گرچه این اعتباراتِ کم، در حد رفع نیازهای اساسی و نواقص شهرستان نیست ولی می طلبد با برنامه ریزی و همت و اراده و عزم مدیران و عوامل اجرایی و مشارکت همگانی، برای کارهای زیربنایی این شهرستان اقداماتی انجام شود.
وی افزود: 110 میلیارد و 890 میلیون ریال اعتبارات استانی به شهرستان رفسنجان تصویب شده که از این میزان 5.5 میلیارد ریال به آموزش و پرورش شهرستان، 9.5 میلیارد ریال به بنیاد مسکن، 7.7 میلیارد ریال به جهاد کشاورزی، 12 میلیارد ریال به راه و شهرسازی، 14.5 میلیارد ریال به آب و فاضلاب شهری و 14 میلیارد ریال به آب و فاضلاب روستایی این شهرستان اختصاص یافته و بقیه اعتبار نیز برای رفع احتیاجات دیگر ادارات توزیع شده است.
ˈحمید ملانوریˈ، تصریح کرد: هشت درصد اعتبارات به بخش کشاورزی اختصاص یافته است.ک/2
7433/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir