Mihanpostاجتماعیپژوهشی

تاثیر عسل و کنجد بر تقویت حافظه انسان

به گزارش میهن پست – دانش آموزان در این ایام هرگز صبحانه خوردن را فراموش نکنند چون مصرف صبحانه، گلوکز مورد نیاز برای فعالیت مغز را تامین میکند.دانش آموزان در این ایام هرگز صبحانه خوردن را فراموش نکنند چون مصرف صبحانه، گلوکز مورد نیاز برای فعالیت مغز را تامین می کند.
همچنین مصرف عسل به ویژه به همراه کنجد به تقویت حافظه و به خاطرآوردن مطالب درسی کمک میکند.
دانش آموزان برای داشتن خواب راحت، باید شب قبل از امتحان یک لیوان شیر گرم پیش از خواب میل کنند، از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار کولا از حدود شش ساعت قبل از خواب پرهیز کنند و مصرف این مواد را در طول روز به حداقل برسانند.

تقویت حافظه دانش‌آموزان با عسل و کنجد

مصرف برخی مواد در میان وعده آخر شب پیش از امتحان به کاهش اضطراب و داشتن خواب راحت کمک می کند، این مواد عبارتند از لوبیا، سویا و محصولات سویا، موز، تخم مرغ، ماهی، گردو، شیر و لبنیات.

همچنین کم خونی سبب ایجاد بیحوصلگی، خستگی و عدم تمرکز میشود. دانش آموزان برای پیشگیری از این حالت در ایام امتحان و قبل از آن هم باید از منابع غذایی حاوی آهن مانند گوشت، جگر، حبوبات، خشکبار و انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته) استفاده کنند. همچنین خوردن مواد غذایی حاوی پروتئین و کلسیم در صبحانه در ایجاد آرامش مؤثر است.
تخم مرغ و لبنیات منابع غذایی خوبی برای تامین این مواد مغذی هستند.
گفتنی است، برای غلبه بر اضطراب و خستگی در این ایام باید مواد غذایی مغذی و متعادل همراه با استراحت کافی و منظم وجود داشته باشد.
مصرف میوه و سبزی تازه مواد لازم برای غلبه بر خستگی را در اختیار دانش آموز قرار میدهد، مصرف قند و شکر و مربا به مقدار زیاد سبب ایجاد خستگی، سردرد و اختلال در تمرکز حواس میشود.
مصرف انواع نان هم در وعده صبحانه میتواند انرژی لازم و کافی برای زمان امتحان و پیشگیری از گرسنگی را فراهم کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا