به گزارش میهن پست – محققان آمریکایی با بررسی بر روی هسته هلو دریافتند این میوه ریشهای ۷۵۰۰ ساله دارد که در این زمینه « گری کرافورد» پژوهشگر آمریکایی میئ گوید: قبل از این هیچ کس اطلاعاتی در این زمینه نداشت، اما بعد از انجام تحقیقات مشخص شد این میوه در ۷۵۰۰ سال پیش در دره یانگتسه، در چین پرورش داده شده است.
این محقق با مقایسه هسته هلوی کنونی و نمونه مربوط به ۵۰۰۰ سال پیش دریافتند هلوهای ۷۵۰۰ ساله دره یانگتسه بزرگتر از هلوهای ۵۰۰۰ ساله هستند.
بررسی بر روی هسته هلو نشان داد هلوهای آن زمان با هلوهای امروزی متفاوت بودهاند میوه هلو از میوههایی است که سریع به میوه میرسد و اهلیسازی مطلوب این میوه بسیار مورد اهمیت است.
خواص هلو
هلو مقدارفراوانی ویتامین A و همچنین حاوی ویتامینهای C،B2،B1 نیاسین و مواد معدنی شامل کلسیم،آهن،فسفر،پتاسیم و سدیم می باشد. هلو روده ها را شستشو می دهد،سبب تحریک حرکتهای موجی شکل روده ی بزرگ می گردد. عمل دفع را آسان و یبوست را برطرف می سازد.
آب هلو به طور موفقیت آمیزی در رفع مشکلات زمان بارداری زنان مثل کسالت صبحگاهی و دیگر موارد کمک فراوان می کند.جهت آبگیری هلوهای کمی سفت و تیره رنگ بهتر هستند.از انتخاب هلوهای سبز اگرچه بعد از چند روز نرم می شوند می بایست صرفنظر نمود.هلوهای سبز به اندازه ی هلوهای زرده تیره یا نارنجی یا بنفش شیرین نیستند.البته هلوهای رسیده سردرختی با رنگ تیره بهتر هستند.طبیعت میوه هلو سرد است و برای افراد گرم مزاج بخصوص آنانکه طبیعت گرم و خشک دارند مفید است.ترشح و دفع صفرا را در افراد صفراوی آسان می سازد.هلو درتقلیل حرارت
کبد
و کلیه مؤثر است.از برگ هلو می توان عصاره تهیه نمود.عصاره ی هلو کرم کش است و انگلهای روده را از میان می برد.هلو اختلالات خون را مرتفع می سازد و سوء هاضمه را برطرف می کند.