ˈ حسین سراجی ˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فرسوده بودن تعدادی از خودروهای سازمان آتش نشانی و فقدان استانداردهای لازم در برخی تجهیزات ،ترافیک فراوان خودروها در خیابان های شهر و نصب سرعت گیرهای زیاد ، روند امدادرسانی گروه های امداد و نجات را طولانی و احتمال بروز تلفات و خسارت ها را بیشتر کرده است.
وی ادامه داد : بر اساس استانداردهای تعریف شده جهانی برای هر 50 هزار نفر جمعیت شهری وجود یک ایستگاه آتش نشانی فعال ضروری است و با توجه به جمعیت رو به رشد بهشهر ، احداث سومین ایستگاه آتش نشانی در این شهر باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی بهشهر گفت : ایستگاه های آتش نشانی فعلی بهشهر در مکان های حاشیه ای و دور از مرکز شهر ساخته شده و امکان خدمات رسانی به مردم ساکن در مناطق مرکزی را با دشواری های فراوان رو به رو کرده است.
وی افزود : با توجه به وسعت 14 کیلومتری بهشهر ، خدمات رسانی مطلوب تر به همه ساکنین شهر ، مستلزم احداث سه ایستگاه آتش نشانی دیگر در مناطق مرکزی و پرجمعیت است.
سراجی گفت : توسعه ایستگاه های آتش نشانی و جذب نیروهای توانمند و متخصص ، اصلی ترین سیاست شهرداری برای کاهش حداکثری تلفات و خسارت ها در زمان بروز و وقوع حوادث است.
وی بر لزوم تهیه تجهیزات مناسب آتش نشانی تاکید کرد و افزود : با توجه به بلند مرتبه سازی و ساخت مسکن و مجتمع های تجاری در ارتفاع ، داشتن دستگاه بالابر در زمان حوادث احتمالی در این ساختمان ها نیز ضروری است.
سراجی بیان کرد : در حال حاضر ، آتش نشانی بهشهر فاقد دستگاه بالابر مناسب است و تجهیزات فعلی فقط قادر به خدمات رسانی به طبقات سوم و تا ارتفاع 12 متری است .
وی بر لزوم حمایت بیشتر دولت برای افزایش دستگاه های آتش نشانی تاکید کرد و گفت : بدون حمایت دولت قادربه خرید تجهیزات مناسب و به روز رسانی امکانات خود نیستیم.ک/3
7331/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir