مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: ماهیهای چرب در هفته یک بار مصرف شود.
«محمود صیادبورانی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ،منطقهی زنجان، گفت: مصرف ماهیهای چرب در هفته یک بار و ماهیهای دیگر در هفته دو تا 3 بار توصیه میشود.
وی ادامه داد: هماکنون عمده ماهیهایی که در بازار استان عرضه میشود شامل قزلآلا، کپور ماهیان(کپور علفخوار، کپور نقرهای، کپورسوگنده، کپورمعمولی) ماهیهای سفید دریای خزر(ماهی کفال دریای خزر، و انواع ماهیهای جنوب (ماهی شیر، قباد، سرخو) است.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص ماهی «تیلاپیا» و نحوهی عرضه یآن در استان، افزود: این ماهی که یکی از ماهیهای چرب است در فروشگاههای بزرگ استان عرضه میشود. این ماهی جزو ماهیهای وارداتی بوده که از آسیای جنوبشرقی وارد میشود و پرورش آن مختص به استان نیست.
صیادبورانی خاطرنشان کرد: پرورش این ماهی به صورت آزمایشی در برخی نقاط کشور در حال انجام است که بنابر نتایج به دست آمده و مطالعات مربوط به آن تصمیم به پرورش آن در دیگر نقاط انجام میشود.
وی در خصوص ماهی تیلاپیا، ادامه داد: این ماهی بعلت تک جنسی بودن زاد و ولد فراوانی دارد و برای پرورش ماهی مناسب است.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص مزیتهای پرورش این ماهی، خاطرنشان کرد: این ماهی در محیط پرورش که کمبود اکسیژن و کمبود سطح آب دارند مقاوم هست و از این لحاظ مشکلی ایجاد نمیکند.
انتهای پیام