گوناگون

تولید مرغ و تخم‌مرغ در خوزستان کاهش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی خوزستان گفت: تولیدات دامی استان در مردادماه امسال 57 هزار و 29 تن بود که این میزان در مقایسه تیرماه 9 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

محمد مشکورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار‌ خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌-‌ منطقه‌ خوزستان- عنوان‌کرد: ‌مقدار تولید گوشت قرمز در این مدت با 1.5 درصد افزایش، 6 هزار و 145 تن بود، همچنین 44 هزار و 541 تن شیر در این مدت تولید شده که نسبت به ماه قبل 1.2 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: در مردادماه امسال 5 هزار و 227 تن گوشت مرغ و 578 تن تخم‌مرغ تولید شد که تولید این دو محصول نسبت به ماه کاهش داشته و موازنه منفی داشته است.

مشکورزاده بیان‌کرد: میزان تولید عسل در ماه گذشته 538 تن بود که نسبت به تیرماه 10.9 درصد افزایش تولید داشته است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا