Mihanpostپزشکیپژوهشیپیشنهاد سردبیرتغذيه

جک فروت میوه ای که می تواند بهترین جایگزین گوشت قرمز باشد + عکس

جک فروت میوه ای که می تواند بهترین جایگزین گوشت قرمز باشد و در این میان و در سال های اخیر مردم در سراسر دنیا به دنبال گزینه های جایگزین مناسب برای گوشت قرمز هستند و یکی محبوب ترین آیتم های موجود، میوه ای گرمسیری به نام جک فروت است. و در این میان میوه جک فروت یک میوه بزرگ و درختی است که بیشتر در مناطق جنوب و جنوب شرقی آسیا و شرق آفریقا رشد می کند. هر یک عدد از این میوه ها بین ۴٫۵ تا ۴۵ کیلوگرم می تواند وزن داشته باشد. به همین دلیل، سنگین ترین میوه درختی در جهان نیز به شمار می رود. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

جست و جو در مورد دستور پخت غذا با جک فروت در سال گذشته ۴۲ درصد افزایش یافته و در این میان دلیلش هم این است که این میوه هنگام پخته شدن طعمی همانند گوشت قرمز دارد.

بد نیست بدانید که درخت جک فروت نیز بین ۹ تا ۱۵ متر ارتفاع دارد و در طول سال، حدود ۱۵۰ عدد جک فروت تولید می کنند. از آن جا که درختان این میوه در کشورهای هند، تایلند، مالزی و بنگلادش رشد می کنند، می توان گفته که یک گیاه بین المللی است.

البته باید گفت که در جنوب کشور هند میوه جک فروت را با نام چاکا پاژام می شناسند و البته پرتغالی ها نیز آن را جاکا نامیدند و از این رو در زبان انگلیسی به نام جک فروت مشهور شد.

با این حال باز هم این میوه در آمریکا چندان مرسوم نیست و البته در شهری همانند نیویورک سیتی که چینی های زیادی در آن چا زندگی می کنند ، فقط در محله آن ها می توان پیدایش کرد که هر ۴۵۰ گرم آن بین ۲ تا ۲٫۵۰ دلار قیمت دارد. در ایالت هایی همانند فلوریدا و شیکاگو می توانید نمونه های بسته بندی شده، درون قوطی یا شیشه از این میوه را نیز پیدا کنید.

جک فروت مملو از مواد مغذی و ویتامین هاست. این میوه، سبز رنگ، آبدار و معطر بوده و مملو از پروتئین، پتاسیم و ویتامین B است. گفته می شود هر لیوان از آب این میوه حدود ۹۵ کالری دارد.

وقتی جک فروت را باز می کنید، می بینید که صدها دانه دارد. این دانه ها سرشار از کلسیم، آهن، پروتئین و پتاسیم هستند. به دلیل وجود این همه مواد مفید، لقب معجزه زمین به آن داده شده است و علاوه بر تمامی یاد شده در بالا، این میوه ویتامین C هم دارد.

هنگامی که جک فروت رسیده و خام باشد، گوشتی به رنگ آناناس خواهد داشت. گفته می شود که طعم آن نیز چیزی بین آناناس و گلابی است. اما وقتی چند ساعت پخته می شود، طعمی همانند گوشت به خود می گیرد که برای استفاده در غذاهایی همانند ناچو یا تاکو بسیار عالی است.

این میوه را در هر حالتی می توان مصرف کرد؛ رسیده، کال، پخته و خام. در آسیا از آن خوراکی های گوناگونی همانند چیپس، خوراک سرخ شده، آب میوه و بستنی تهیه و عرضه می شود.

منبع    businessinsider

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا