گوناگون

ذائقه مردم نمکی شده است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: باید ذائقه مردم را از پرنمکی به کم‏‏‌نمکی هدایت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، دکتر محمدحسین مصدق در همایشی که با تاخیر چند روزه به مناسبت روز جهانی غذا با حضور مسئولین اجرایی استان و مسئولان فنی واحدهای تولیدی در سالن شهید جوادی بیمارستان شهید صدوقی یزد برگزار شد، بیان کرد: مصرف نمک با افزایش بیماری‎‎های قلبی و عروقی ارتباط مستقیم دارد.

وی با بیان اینکه باید رژیم‏‏های غذایی کم ساکاروز را در دستور کار قرار دهیم، افزود: اگر همت کنیم که میزان ساکاروز را در تولید موادغذایی کاهش دهیم، در جهت کاهش مصرف شیرینی و در نتیجه کاهش بروز بیماری دیابت گام برداشته‎‎ایم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به اصلاح برچسب روی مواد غذایی، تاکید و بیان کرد: امروز مردم حق انتخاب دارند که بدانند موادغذایی که مصرف می‌کنند چه مقدار نمک، چربی و قند دارد.

وی بر نقش مهم مسئولان فنی واحدهای تولیدی بر سلامت تاکید کرد و گفت: مسئولان فنی واحدهای تولیدی کلید سلامت مردم هستند. برای داشتن امنیت غذایی نیاز به حمایت کلیه مسئولان فنی و همکاری‏‏های بین بخشی سازمان غذا و دارو و سازمانهای مرتبط است تا با نظارت‏‏، غذای سالم را به مردم برسانیم. هم‌اکنون تعداد 230 مسئول فنی شاغل در واحدهای تولیدی یزد داریم، این در حالی است که در حال حاضر 340 واحد صنعتی در استان یزد در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت دارند.

مصدق، نقش رسانه‏‏‌ها در کاهش مصرف فرآورده‌های غذایی پرخطر را مهم تلقی کرد و گفت: مسئولان دقت داشته باشند تبلیغ محصولات پرخطر را تا حد ممکن کنترل کنند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا