ˈحسین عیدیˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه روزه داران باید ضمن توجه به تغذیه صحیح و سالم نسبت به رعایت نکات بهداشتی نیز حساس باشند، ابراز داشت: با توجه به قرار داشتن در فصل تابستان باید در تهیه غذای دسته جمعی همه مقررات بهداشتی رعایت شود.
وی بیان داشت: تاکید بر رعایت مقررات بهداشتی از آن جهت می باشد که احتمال شیوع بیماری های عفونی و روده ای در مکانهایی که به صورت دست جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد ، در صورت رعایت نشدن این مقررات بسیار بیشتر است.
عیدی تصریح کرد: باید در مراسم های افطاری، آب مورد استفاده مورد تایید مقام های بهداشتی محل باشد و میوه ها و سبزیجات مورد استفاده نیز باید حتما گندزدایی شوند.
این کارشناس بهداشت محیط تاکید کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد خوراکی گرم باید از ظروف گیاهی (بر پایه نشاسته ذرت ) استفاده شود.ک/3
7198/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir