جانشین دبیر و رئیس دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان با تاکید بر اینکه باید ریسک قاچاق کالا را بالا ببریم، تصریح کرد: اغلب کشورهایی که در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق عمل کردهاند کشورهایی هستند که هزینههای ریسک قاچاق کالا را بالا بردهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سمنان، علیرضا هاشمی در همایش یک روزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شاهرود، گفت: فرمان مقام معظم رهبری در زمینه قاچاق و مبارزه با قاچاق کالا، الگویی مناسب در جهت حمایت از تولید و اقتصاد داخل است.
وی افزود: فرمان بینظیر مقام معظم رهبری در زمینه قاچاق الگویی مناسب و جامع در راستای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولید و اقتصاد داخل است که تمامی بحثهای مهم در زمینه قاچاق کالا را در برمیگیرد.
وی اضافه کرد: در این فرمان تاریخی اثرات مخرب قاچاق کالا و ارز در ابعاد گوناگون بیان شده و تکالیف دستگاههای کاشف و شاکی را مشخص کرده و گستره فعالیتها با نگاه روز و نیازهای امروزی جامعه بیان شده است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان خاطرنشان کرد: امروزه برای استفاده از فرآوردههای نفتی نیاز به ثبت نام الکترونیکی است که باعث شده تمامی دستورالعملهای مالیاتی توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی اجرا شود.
هاشمی ادامه داد: نگاه قانون قبلی نگاه مبارزهای بود، اما در قانون جدید در وهله اول اصل پیشگیری مطرح میشود. در قانون جدید برای 24 دستگاه وظیفه و اختیار تعیین شده است که از هریک از آنها برنامههای محوری میخواهد.
وی ضمن برشمردن حسنها و مزایای قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اغلب کشورهایی که در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق هستند آنهایی هستند که توانستند هزینههای ریسک قاچاق کالا را بالا ببرند.
رئیس دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان با تاکید بر این مطلب که در قانون جدید این هزینهها افزایش یافته است، گفت: توجه به کارهای فرهنگی، آموزشی، نیروها و سرمایههای انسانی از دیگر مزایای قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
انتهای پیام