ˈ مهرداد پاریان زیتونی ˈ شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیک نخست شیوع بیماری التور را در فصل بهار عنوان کرد و افزود: شرایط مناسب آب و هوایی در این فصل زمینه فعالیت میکروب ها را فراهم می کند لذا رعایت بهداشت فردی و عمومی در این فصل ضروری است.
وی با اشاره به اینکه گرما عامل بازدارنده فعالیت میکروبها می باشد گفت: با افزایش دمای هوا کمتر انتظار بروز بیماری ها بویژه بیماری های روده ای را داریم.
رییس مرکز بهداشت و درمان خرمشهر با تاکید بر رعایت استانداردهای بهداشت فردی اضافه کرد: شست و شوی دست ها به شیوه درست برای پیشگیری از بروز بیماری در این فصل موثر است.
وی گفت: تهیه یخ و موادغذایی از واحدهای صنفی معتبر، توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی و شست و شوی میوه و سبزیجات برای پیشگیری از بروز بیماری ها در فصل شیوع التور لازم است.
پاریان زیتونی افزود: خوشبختانه بدلیل نمونه گیری از آب اشامیدنی و بازدیدهای مکرر از واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی مشکل خاص و نگران کننده ای در شهرستان خرمشهر وجود نداشته است.
وی از شهروندان خرمشهری خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی موارد را به مرکز بهداشت اطلاع دهند.ک/3
7100/7279
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
newsroom@irna.ir