ˈوجه اله خدمتگزارˈ روز دوشنبه در جلسه بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در خراسان جنوبی افزود: این طرح بسیاری از دغدغه های شهروندان را کاست.
طرح تحول نظام سلامت به صورت همگانی در سراسر کشور از تاریخ یکم اردیبهشت امسال آغاز شد.
وی گفت: هر چند با اجرای سیاستهای حوزه سلامت دولت تدبیر و امید، بیمارستانهای دولتی به طور کامل تجهیز شده اند، اما هنوز ممکن است کمبودهایی وجود داشته باشد و همین کاستیها مردم را به سمت مراکز درمانی بخش خصوصی بکشاند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز گفت: این اداره کل پارسال مبلغ 410 میلیارد ریال بابت درمان مردم استان به مراکز درمانی بخش دولتی و خصوصی پرداخت کرده است.
ˈحسین خوبانˈ افزود: از این مبلغ 220 میلیارد ریال به بخش دولتی، 95 میلیارد ریال به بخش خصوصی و بقیه برای خدمات درمانی روستاییان بوده است.
به گفته وی: از مجموع 732 هزار نفر جمعیت خراسان جنوبی 525 هزار نفر که معادل 71 درصد جمعیت استان است دارای دفترچه بیمه سلامت هستند.
وی افزود: از یکم اردیبهشت امسال طرح دفترچه بیمه سلامت همزمان با سراسر کشور در استان اجرا شد که 14 هزار و 600 موفق به ثبت نام برای دریافت دفترچه سلامت شدند و تا این لحظه برای 50 درصد این افراد، دفترچه صادر شده است.
خوبان تعداد موسسات طرف قرارداد این اداره کل بیمه سلامت خراسان جنوبی را 464 موسسه عنوان کرد و افزود: برای اجرای طرح دفترچه سلامت و جبران کمبود نیرو، از 14 مرکز بخش خصوصی و دو نمایندگی اختصاصی کمک گرفتیم.
وی اظهار داشت: در طرح ارجا که از نیمه دوم اردیبهشت امسال در کلیه بیمارستان های دولتی اجرا شده است ، مراجعان شهری تنها 10 درصد و مراجعان روستایی تنها پنج درصد هزینه های درمان و بستری را می پردازند.
خوبان گفت: بر این اساس سرانه درمان روستاییان تا قبل از اجرای طرح 210 هزار ریال بود، در حالی که بعد از اجرای آن، به یک میلیون و 200 هزار ریال افزایش یافت.
وی افزود: تداوم اجرای طرح به پرداخت اعتبارات منوط می باشد که امسال بودجه کمی به میزان 27 میلیارد ریال دریافت کرده ایم. 666/110
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir