گوناگون

فواید غذاهای سفید

gazahaye sefid فواید غذاهای سفید

اکثر ما می دانیم که برای سالم ماندن و جلوگیری از افزایش وزن، باید تنوع غذایی داشته باشیم و از  غذاهای تصفیه شده سفید بپرهیزیم. اما این سفیدی  آیا شامل غذاهای سفید هم میشود؟ غذاهایی که سفید هستند ولی منفعت دارند ، که با کورستین فلاونوئید، شناخته شده  خواص ضد التهابی  دارند و برای قلب و عروق خوب هستند
در اینجا پنج مواد سفید خوردنی مفید را معرفی میکنیم که حتما باید در رژیم غذایی خود از آنها استفاده کنید



سیر و پیاز:

سیر و پیاز  برای  کاهش خطر ابتلا به معده، روده بزرگ، و سرطان رکتوم مفید هستند . بنابراین  از این سبزیجات در رژیم غذایی خود استفاده کنید  و حتی میتوانید غذاهای خود را با این سبزی های سفید معطر کنید

لوبیا سفید:

این دانه سفید  به کاهش سطوح کلسترول خون کمک کرده و پر از فیبر است . علاوه بر این، حبوبات نیز منبع خوبی از پروتئین هستند و برای  مدتی طولانی انسان را سیر نگه میدارد و باعث میشود که به سراغ تنقلات نرویم ، بنابراین اگر قصد لاغر شدن دارید این دانه سفید را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید

سیب زمینی:

بسیاری از ما  فکر میکنیم که سیب زمینی چون نشاسته دارد چاق میکند اما این درست نیست. در عوض، سیب زمینی  به کاهش فشار خون کمک می کند و سرشار از پتاسیم است. بنابراین  با اطمینان این گیاه را در رژیم غذایی خود داشته باشید

قارچ:

قارچ حاوی کالری کم ، بدون چربی، کلسترول، گلوتن و سدیم کمی دارند. همچنین شامل  مواد مغذی مهم، از جمله سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین D  است. علاوه بر این آنها کم کالری هستند. بنابراین آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید

گل کلم:

گل کلم حاوی آنتی اکسیدان می باشد و همچنین برای زنان باردار مفید است،  غنی از فولات است و همچنین ویتامین هایی مانند ویتامین A و ویتامین B گل کلم منبع خوبی از ویتامین C است که در دوران بارداری مفید است است. گل کلم همچنین حاوی کلسیم است که  استخوان ها و دندان های ما را قوی تر کرده و از پوکی استخوان پیشگیری میکند
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا