گوناگون

نماینده مردم قزوین در مجلس:گزینه‌های روی میز ملت، آموزه‌های اسلام و تمدن ایران است

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس از تاریخ، تمدن کهن، اسلام و آموزه‌های آن به عنوان گزینه‌های روی میز ملت ایران یاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه قزوین، داود محمدی عصر روز گذشته در اختتامیه نخستین دوره سراسری جشنواره فرهنگی- هنری «سلام» اظهار کرد: تفاوت ایران با کشورهای غربی در این است که کشورهای غربی تهدید، تحریم و جنگ افروزی را به عنوان گزینه‌ای روی میز مطرح می‌کنند.

وی در ادامه افزود: هرکس گزینه‌های روی میز ملت ایران را با امریکا مقایسه کند متوجه نگاه خصمانه دشمن خواهد شد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک درمجلس توضیح داد: ایران فرهنگ غنی و هنری ستودنی دارد و در این زمینه در دنیا پیشتاز است، هم‌چنین دانایی یکی از مولفه‌های اقتدارملی است که بر این اساس هر کشوری که علم و دانایی داشته باشد قدرتمند خواهد بود.

وی یادآور شد: سال جاری به نام اقتصاد و فرهنگ نام‌گذاری شده است و فرهنگ بر اقتصاد مقدم است، و در بین مسائل فرهنگی نیز هنر به دلیل تمایز، اثربخشی و پایدار بودن برجستگی ویژه‌ای را دارد و علاوه بر آن به عنوان یک زبان بین المللی کاربرد دارد.

محمدی تاکید کرد: ایران در زمینه هنر مرجعیتی داشته است و به عنوان یک کشور مقتدر، هنرپرور از جایگاه ویژه‌ای در جهان برخوردار بوده است و در حال حاضر نیز باید این مرجعیت را دوباره به دست آورد.

وی اضافه کرد: هنر باید بر دانش‌ برخاسته از ملت پرورش یابد و هنر تقلیدی و پیرو اثرگذار نخواهد بود، و با استفاده از پتانسیلی که در ایران وجود دارد می‌توانیم مرجعیتی علمی و هنری داشته باشیم.

جایگاه اقتصاد و فرهنگ در دانشگاه است

کریم نجفی برزگر معاون فرهنگی دانشگاه پیام نوردر ادامه این مراسم اعلام کرد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی در کشور ۱۴۰ هزار دانشجو در حال تحصیل بودند و در حال حاضر ۴ میلیون دانشجو در کشور در حال تحصیل هستند که یک میلیون نفر از آنان در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل هستند و این در حالی است که ۲۰ هزار دانشجودر مراکز و واحدهای پیام نورقزوین تحصیل می‌کنند.

وی تاکید کرد: با پیروزی انقلاب با رشد تحصیلات علمی پایه‌های صنعت و کشاورزی رشد کرده و این را مرهون انقلاب هستیم.

معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: جایگاه اقتصاد و فرهنگ در دانشگاه است و مقاوم سازی اقتصاد مبتنی بر مراکز دانش بنیان است. ضمن آن که دانشگاه‌ها شاخص مراکز دانش بنیان برای تقویت اقتصاد و درآمدزایی به شمار می‌روند.

فرهنگ میزانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین تصریح کرد: امروزه دانشگاه پیام نور نقش بی‌بدیلی درتوسعه آموزش عالی دارد، و رسالت خود را در مرجعیت علمی نمی‌بیند بلکه ارتقای فرهنگی دانشجویان را در دستور کار خود قرار داده و بخشی از آن را اجرایی کرده است که برگزاری مسابقات قرآن کریم و جشنواره‌های ورزرشی بخشی از آنهاست.

وی ادامه داد: جشنواره فرهنگی- هنری «سلام» نخستین برنامه‌ای است که دانشجویان بخش عمده‌ای از آن را اجرا می‌کنند و این جشنواره در ۶ دوره در استان برگزار شده است.

مهدی برزگر رئیس سازمان بسیج دانشجویی در ادامه مراسم اظهار کرد: جشنواره «سلام» در ۶ دوره نخست در واحدهای ۹ گانه استان طرح ریزی شد و در سال گذشته تصمیم گرفته شد تا هفتمین دوره آن با هدف تعالی هنر اسلامی و رویکرد هنر متعهد برگزار شود.

وی اعلام کرد: در این جشنواره دانشجویان ۵۰۰ مرکز پیام نور در کشور با ارسال ۴۷۳ اثر در ۱۰رشته شرکت کردند که ۴۰ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

در پایان مراسم از نفرات اول تا سوم در هر رشته تقدیر به عمل آمد، هم‌چنین برگزاری نمایشگاه آثار رسیده، شعرخوانی نفرات منتخب جشنواره و پخش کلیپ عکس‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره از جمله برنامه‌های اختتامیه جشنواره هفتم بود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا