رگها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند. در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.
به عقیده متخصصان مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد. بررسیها نشان داده است كه این آنتیاكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.
www.seemorgh.com/health
نوشته های مرتبط :
- چرا باید پیاز بخوریم
- با پیاز از تشکیل لخته های خونی پیشگیری کنید
- چگونه پیاز قند خون را پایین می آورد
- بررسی فواید و خواص درمانی پیاز
- آیا می دانستید پیاز انسولین دارد؟
- درباره تاثیر پیاز در زیبایی پوست چه می دانید
- پیاز چه نقشی در زیبا سازی پوست دارد
- هشدار درباره مصرف آنتی اكسیدان ها در بیماران سرطانی
- برای جلوگیری و کنترل آکنه چه بخوریم؟
- برای منهدم کردن سرطان پروستات چه غذاهایی بخوریم
- چرا باید سیب بخوریم ؟ + فواید
- آیا می دانید اندازه لازم چربی بدن تا چه اندازه است؟
- نمک و مضرات استفاده ی بیش از اندازه از آن
- چه زمانی تخمه بخوریم ، چه زمانی نخوریم
- خاصیت های باور نکردنی پیاز
- چه غذاهایی بخوریم که سرطان سینه نگیریم
- تخمه بخورید اما به اندازه
- چه اندازه ورزش برای سلامت قلب خوب است؟
- چرا نباید گوشت را به صورت کبابی بخوریم
- چه مواد غذایی بخوریم تا دچار آلرژی های فصلی نشویم؟