گوناگون

پیتزای مرغ

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم
می زنیم تا کاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ، ورز می
دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷دقیقه آن
را ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده
به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود).

خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی
می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم تا
کاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا