گوناگون

پیش بینی کاهش 60 درصدی برداشت قیسی در کاشان

81158963 5686162

به گزارش روز شنبه روابط عمومی جهادکشاورزی کاشان ˈمجید کافی زادهˈ، سطح زیر کشت قیسی در شهرستان کاشان را 221 هکتار دانست و افزود: از این مقدار 210 هکتار بارور و 11 هکتار به صورت نهال است.

وی افزود: مقدار150 هکتار این محصول در دشت ها و بقیه در مناطق کوهستانی به دست می آید.

وی متوسط عملکرد این محصول در هر هکتار را حدود 15 تن عنوان و تاکید کرد: با توجه به حوادث پیش بینی نشده در سالجاری بخصوص سرمازدگی اواخر سال گذشته و اوایل امسال، پیش بینی می شود که برداشت این محصول حدود 60 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته باشد.

بگفته وی در طی مدت برداشت محصول قیسی در این منطقه حدود هفت هزار نفر روز اشتغال ایجاد می شود.

برخورداری کاشان از آب قنوات، هوای گرم و خاک مساعد از جمله دلایل کیفیت عالی محصولات باغی این شهرستان از جمله قیسی است.

شرایط مناسب آب وهوایی، قیسی کاشان را به عنوان محصول نوبرانه از نیمه اردیبهشت ماه روانه بازارهای تهران، اصفهان و قم می کند.

قیسی (زردآلو)، درختی است از تیره گل سرخیان و خانواده بادامیان با هسته ای سخت که گوشت میوه آن خوراکی است، مغز هسته آن تلخ یا شیرین است که گونه هسته تلخ آن، زردآلو و گونه هسته شیرین آن قیسی نامیده می شود.

از گوشت این میوه محصولاتی مانند پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ و اخیرا لواشک و مربا تهیه می شود.

قیسی دارای خواص ضد اسهال، ویتامین هایA ،B ،C ، مس و برای درمان بیماری سیروز و بیماری های کبدی بسیار موثر است.

گندم، جو، انار، انجیر، انگور، گوجه درختی، هندوانه، طالبی، چغندر، هویج ، شلغم و انواع سبزیجات و صیفی جات و گل محمدی از دیگر محصولات منطقه کاشان هستند.

7429/545

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا