گوناگون

کاهش 30 درصدی کشت سیب‌زمینی در ساوه

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه از کاهش 30 درصدی کشت سیب‌زمینی در این شهرستان خبر داد.

محمودرضا خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، با اعلام این خبر اظهار کرد: علت اصلی کاهش متوسط عملکرد تولید این محصول بدلیل کشت متناوب و مستمر زمین‌های زراعی و عدم رعایت تناوب در زراعت است.

وی اضافه کرد: حداکثر برداشت سیب زمینی در سال‌های گذشته در وضعیت مطلوب بیش از 100 تن در هکتار بوده است اما، در سال جاری این میزان به 70 تن در هکتار و متوسط عملکرد در این زمینه 35 تن در هکتار خواهد بود.

خلیلی با بیان اینکه حدود 700 هکتار از اراضی این شهرستان در سال جاری به کشت سیب زمینی اختصاص یافته است، تصریح کرد: آگریا و مارفونا از ارقام تولیدی این محصول در شهرستان ساوه است.

به گفته وی، سیب‌زمینی تولیدی این شهرستان علاوه بر تأمین نیاز مردم این منطقه به شهرهای دیگر کشور نیز ارسال می‌شود.

خلیلی خاطرنشان کرد: سیب زمینی از جمله محصولات غذایی با ارزش است که نقش مهمی در تغذیه مردم دارد و بخش مهمی از سبد غذایی خانواده‌ها را شامل می‌شود.

شهرستان ساوه 137 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که از این میزان 20 هزار هکتار آن محصولات باغی و 67 هزار هکتار محصولات زراعی است و سالانه بیش از 800 هزار تن محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

‌انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا