یک کارشناس سبزی و صیفیجات گفت: خشکی خاک و عمق ریشه گیاه دو فاکتور تعیینکننده آب مصرفی سبزیهاست.
زهرا قهرمانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه زنجان، اظهارکرد: بیشترین مواد تشکیلدهنده سبزیها آب است.
وی خاطرنشان کرد: اگر از سیستم ریشهای آگاه باشیم (افشان یا راست) و از میزان عمق ریشه گیاه در خاک اطلاع داشته باشیم میتوانیم در مصرف آب مصرفی تا حدودی صرفهجویی کنیم.
این کارشناس درباره کیفیت و کمیت آب گیاه نیز ادامه داد: میزان آب مصرفی گیاه به عواملی همچون نوع گیاه، بافت خاک، مرحله رشد گیاه و شرایط آب و هوایی بستگی دارد.
وی ادامه داد: آبیاری بیش از اندازه ریشه را خفه میکند و در نهایت پوسیدگی ریشه و املاح خاک شسته میشود.
قهرمانی تصریحکرد: آب برای شادابی و سلامتی و بزرگشدن سلول و تقسیم که در نتیجه باعث رشد گیاه میشود به جذب مناسب یا بهینه آب بستگی دارد که از خاک جذب میشود.
این کارشناس یادآور شد: میزان آب ضروری که یک سبزی احتیاج دارد به دو فاکتور خشکی خاک و عمق ریشه گیاه بستگی دارد.
انتهای پیام