به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران
بیرجند ؛ رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی
جهاد کشاورزی سرایان با بیان این مطلب افزود: به میانگین هر سال 8تا ۹ هزار تن
پنبه توسط کشاورزان سرایانی برداشت میشود.
سعیدی از پیشبینی 3 هزار و 300 هکتار
از اراضی این شهرستان به کشت پنبه خبر داد و گفت: فصل برداشت پنبه از اواخر آبان
ماه آغاز و تا دی ماه حدود دوماه طول میکشد.
وی
تصریح کرد: پنبه سرایان پس از اینکه در سه کارخانه پنبه پاککنی این شهرستان پاک
شده و به صورت محلوج در میآید برای فرآوری به اصفهان صادر میشود.
سعیدی
خاطر نشان کرد: در حال حاضر 4 هزار بهرهبردار
پنبه در شهرستان سرایان فعالیت دارند که 2 هزار نفر به صورت مستقیم زارع پنبهکار
هستند.
وی
افزود: در فصل برداشت پنبه در هر هکتار از اراضی زیر کشت پنبه، 5 تا 10 نیروی
انسانی مشغول به کار میشوند و همه ساله برای برداشت پنبه از شهرستانهای مجاور
نیز کشاورزانی به سرایان میآیند.
رئیس
اداره بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سرایان ضمن توصیه به کشاورزان، گفت: با
توجه به اینکه پنبه آبیاری زیادی میخواهد، کشاورزان با روشهای آبیاری قطرهای و
روشهای جدید آبیاری و محصول ردیفی کاشتن نیز از مصرف زیاد آب جلوگیری و نیز محصول
زیادی برداشت کنند./ب