گوناگون

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در نیشابور

مسئول برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی نیشابور گفت: نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی نیشابور به همت سازمان فرهنگی – ورزشی شهرستان نیشابور، یازدهم اردیبهشت در فرهنگسرای سیمرغ شهرستان برگزار خواهد شد.

ناصر نبی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: در شهرستان نیشابور بیش از صد نوع غذاهای محلی، دم نوش و سرد نوش شناسایی شده که متاسفانه در حال حاضر

مردم کمتر با آن آشنایی دارند و هدف ما در این جشنواره معرفی این غذاهاست.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشنواره، معرفی ارزشهای غذایی و بازگرداندن این غذاها به سبد غذایی مردم است.

مسئول برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی نیشابور خاطرنشان کرد: در این جشنواره یک میز در اختیار هر شرکت کننده قرار داده می‌شود و آنها علاوه بر غذا باید چاشنی‌ها را نیز در این میز غذایی داشته باشند چرا که

در کنار غذاهای سنتی ایرانی و البته نیشابور، همیشه چاشنی‌ها، دم نوشها و نوشیدنی‌های مختلفی وجود داشته است.

نبی زاده اضافه کرد: تجربه غذاهای سالم نباید تنها به خانه مادربزرگ و پدربزرگهایمان محدود شود. این غذاها با ارزش غذایی بالا سالیان دراز در این منطقه پخت می‌شده و نباید فراموش شوند چرا که غذا یکی دیگر از آیتم‌های هویت ملی همه ماست. برگزاری این جشنواره‌‎ها با معرفی غذاهای محلی می‌تواند تاثیر بسزایی در فرهنگ غذایی شهرستان داشته باشد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا