مسئول برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی نیشابور گفت: نخستین جشنواره غذاهای سنتی و محلی نیشابور به همت سازمان فرهنگی – ورزشی شهرستان نیشابور، یازدهم اردیبهشت در فرهنگسرای سیمرغ شهرستان برگزار خواهد شد.
ناصر نبی زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، اظهار کرد: در شهرستان نیشابور بیش از صد نوع غذاهای محلی، دم نوش و سرد نوش شناسایی شده که متاسفانه در حال حاضر
مردم کمتر با آن آشنایی دارند و هدف ما در این جشنواره معرفی این غذاهاست.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشنواره، معرفی ارزشهای غذایی و بازگرداندن این غذاها به سبد غذایی مردم است.
مسئول برگزاری نخستین جشنواره غذاهای سنتی نیشابور خاطرنشان کرد: در این جشنواره یک میز در اختیار هر شرکت کننده قرار داده میشود و آنها علاوه بر غذا باید چاشنیها را نیز در این میز غذایی داشته باشند چرا که
در کنار غذاهای سنتی ایرانی و البته نیشابور، همیشه چاشنیها، دم نوشها و نوشیدنیهای مختلفی وجود داشته است.
نبی زاده اضافه کرد: تجربه غذاهای سالم نباید تنها به خانه مادربزرگ و پدربزرگهایمان محدود شود. این غذاها با ارزش غذایی بالا سالیان دراز در این منطقه پخت میشده و نباید فراموش شوند چرا که غذا یکی دیگر از آیتمهای هویت ملی همه ماست. برگزاری این جشنوارهها با معرفی غذاهای محلی میتواند تاثیر بسزایی در فرهنگ غذایی شهرستان داشته باشد.
انتهای پیام